Rasim Ozan'dan MİT yorumu:Tam bir rezalettir, bunun hesabı sorulur

Rasim Ozan Kütahyalı: "Serdar Turgut'un Ki Korkudan Yalakalıktır"

Rasim Ozan'dan MİT yorumu:Tam bir rezalettir, bunun hesabı sorulur
MİT ile yargı arasında patlak veren kavga Rasim Ozan Kütahyalı'nın da gündemindeydi. Kütahyalı MİT Müsteşarı Hakan Fidan ve eski MİT yöneticilerine KCK soruşturması kapsamında ifade daveti gönderilmesi ve sonrasında yaşanan gelişmeler hakkında çarpıcı yorumlarda bulundu.

BU BİR REZALETTİR
Beyaz Tv'de ekrana gelen ' Dinamit ' programında MİT Müsteşarı Hakan Fidan'ın savcılık tarafından ifadeye çağırılmasını değerlendiren Kütahyalı ' Yargının sivil hükümetin politikasını yargılama hakkı yoktur. Şu an yapılan sivil hükümetin politikasını yasa dışı ilan etmektir. Hakan Fidan'ı bu soruşturmaya dahil edilmesi bir rezalettir. ' dedi.

BUNUN BEDELİNİ ÖDERLER
' Eğer birileri başka bir yerlere güvenerek, Başbakan'a meydan okurlarsa bunun bedeli öderler ' diyen Rasim Ozan Kütahyalı sözlerini şöyle sürdürdü:
Bu insanlar emniyet çatısı altında 4 sene boyunca kahramanca işler yaptılar. Eğer birileri başka bir yerlere güvenerek, emri altında oldukları Başbakan'a meydan okurlarsa bunun bedelini açığa alınarak öderler. Ben 2 emniyet görevlisinin görevden alınmasına üzüldüm çünkü çok önemli işler yaptı. '

FETHULLAH HOCA'YI SEVERİM

Kütahyalı, kendisi hakkında Fethullah Gülen cemaatine dahil olduğu şeklinde algılar oluşturulduğunu ifade ederek ' Bundan rahatsız olmadım. Çünkü ben Fethullah Gülen'i seven bir insanım. ' dedi.

SERDAR TURGUT'UN Kİ YALAKALIK
Ümit Zileli'nin ' O'nu Serdar Turgut'a soracaksın ' demesi üzerine Rasim Ozan Kütahyalı Habertürk gazetesi yazarı Serdar Turgut hakkında şok sözler söyledi. ' O bir kere yalakalık ' diyen Kütahyalı ' Serdar Turgut'unki korkudan yalakalıktır. Bunu da hiç bir Gülen hareketi mensubu ciddiye almamalıdır ' dedi.

' YALAKA ' SÖZÜ KRİZE SOKTU
Rasim Ozan Kütahyalı'nın Serdar Turgut'tan ' yalaka ' diye bahsetmesi Dinamit'in yorumcusu Ümit Zileli'yi güldürdü. Zileli, Rasim Ozan o sözleri söylerken canlı yayında gülme krizine soktu..

BEYAZ GAZETE