Milli Eğitim Müdürleri Selendi’de Toplandı

Manisa'da görev yapan Milli Eğitim Müdürleri, bu ayki olağan toplantılarını İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy başkanlığında Selendi'de yaptı.

Milli Eğitim Müdürleri Selendi’de Toplandı
Yatılı Bölge Ortaokulu Toplantı Salonu'nda gerçekleşen toplantıya İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy, müdür yardımcıları, şube müdürleri, İl Eğitim Denetleme Başkanı Hasan Hilmi Yavuz ve İlçe Milli Eğitim Müdürleri ile bazı şube müdürleri katıldı.

Müdürler, Yatılı Bölge Ortaokulu yemekhanesinde sabah kahvaltısı yaptıktan sonra toplantıya geçildi. İlçelerin eğitim durumunun masaya yatırıldığı toplantıda, yerel projelerin uygulanması ve takibi ile ilgili çalışmalar görüşüldü. Toplantının açılış konuşmasını yapan İl Milli Eğitim Müdürü Altınsoy, her ay değişik bir ilçede yaptıkları toplantıların, eğitim camiasının sorunlarını yerinde görmek ve çözüm üretmek açısından faydalı olduğunu belirterek, bu ayki toplantının Selendi’de gerçekleştirildiğini söyledi.

Toplantıda, 2011–2012 eğitim öğretim yılının değerlendirilmesi, 2012–2013 eğitim ve öğretim yılında yapılacak olan etkinlikler ve faaliyetler ile 4+4+4 olarak bilinen yeni eğitim sistemi ile ilgili yapılan çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Toplantı sonunda, İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy ve Selendi İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhammet Şehirli, ilçedeki 3 Eylül Ortaokulu ve Zübeyde Hanım Anaokulu'nu ziyaret etti .
Kaynak: İHA