Garanti'nin ''hangi Kampanya'' Uygulamasına Ödül...

Garanti Bankası'nın, ''Hangi Kampanya'' uygulaması, Doğrudan Pazarlama İletişimcileri Derneği'nin düzenlediği Doğrudan Pazarlama Ödülleri'nde, ''En İyi Mobil/Akıllı Cihaz Uygulaması'' dalında 3. oldu.

Garanti Bankası'ndan yapılan açıklamaya göre, uygulama, bu yıl 5. kez düzenlenen yarışmada; hedef kitleyi harekete geçirici, marka mesajını yaygınlaştırıcı ve yaratıcı yapısı, ilk aydaki indirilme sayısıyla ödüle layık görüldü.

Halen yaklaşık 200 bin cihazda kullanılan uygulama aracılığıyla, ayda ortalama 350 bin adet kredi kartı kampanyası ve lokasyon sorgulaması yapılıyor.

Garanti Bankası'nın ''Hangi Kampanya uygulaması'', DPİD'in düzenlediği Doğrudan Pazarlama Ödülleri'nde, ''En İyi Mobil/Akıllı Cihaz Uygulaması'' dalında 3. oldu.

Kullanıcılar, iPhone ve Blackberry ile Android ve Nokia platformlarında kullanılabilen ''Hangi Kampanya''yla; Bonus, Money Visa, Flexi, Miles&Smiles, American Express ve Paracard'a özel kampanyaların bilgilerine ulaşabiliyor. Bulundukları noktaya en yakın program ortağının sunduğu fırsatlardan yararlanabiliyor.

''Hangi Kampanya'', seçilen Garanti kredi kartına, markaya ve sektöre göre arama yapma imkanı sunuyor, kampanyalar hakkında detaylı bilgi veriyor. Uygulama, onlarca kampanyayı listeleme imkanının yanı sıra kullanım kolaylığıyla da dikkati çekiyor. Garanti kredi kartı olmayanlar, ilgilendikleri kampanyadan yararlanmak için, uygulama üzerinden herhangi bir Garanti kredi kartına 2 adımda başvurabiliyor.

Muhabir: Hasan Arslan

Yayıncı: Affan Kulunyar
Kaynak: AA