Kuşadası Rotary Kulübü 'meslek Hizmet Ödülleri“ Sahiplerini Buldu

Kuşadası Rotary Kulüp tarafından her yıl geleneksel olarak verilen “Meslek Hizmet Ödülleri“ sahiplerini buldu.

Kuşadası Rotary Kulübü 'meslek Hizmet Ödülleri“ Sahiplerini Buldu
Meslek Hizmet Ödülü’ne bu yıl Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Kuşadası Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksek Okulu Müdürü Osman Çolakoğlu, maket müze sahibi Ayhan Çetin ve yorgancı Fazıl Çetmen layık görüldü.

Kuşadası Özçelik Otel'de düzenlenen Meslek Hizmet Ödülü töreninde açılış konuşmasını yapan Kuşadası Rotary Kulübü dönem başkanı İbrahim Durak, Rotary'nın bu yılki temasının "Hizmet Yolunda Barış" olduğunu vurgulayarak, göreve geldiğinden itibaren geçen 6 aylık sürede yaptıkları hizmetleri anlattı. Kuşadası Rotary dönem başkanı İbrahim Durak'ın konuşmasının ardından kulübe üyeliği kabul edilen Kuşadası 1. noteri Dilşen Yılmaztürk Başalan'a rozetini Rotary 2440. Bölge Guvernörü Güneş Ertaş tarafından takıldı.

Kuşadası Rotary Kulübü, her yıl mesleğinde başarı göstermiş, etik değerlere bağlı kalmış ve bulunduğu toplumu ya da mesleğini bir adım ileriye taşıyabilmiş kişi veya kurumlara "Meslek Hizmet Ödülü" veriyor. Bu kapsamda bu yıl Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Kuşadası Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksek Okulu Müdürü Osman Çolakoğlu, Kuşadası- Selçuk karayolu üzerindeki maket müze sahibi Ayhan Çetin ve yok olmaya yüz tutmuş yorgancılık mesleğini sanatsal bir anlayışla devam ettiren yorgancı Fazıl Çetmen’e Meslek Hizmet Ödülü verildi

Yüksek Okul Müdürü Çolakoğlu, "Benim için anlamlı olan bu ödülü almaktan mutluyum" diyerek en büyük hayalinin Kuşadası Üniversitesini kurmak olduğunu söyledi.

Kaynak: İHA