Genç Müsiad’dan Kur’an Ziyafeti

Genç Müstakil Sanayici İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Düzce şubesi tarafından Kur’an-ı Kerim ziyafeti düzenlendi.

Genç Müsiad’dan Kur’an Ziyafeti
Ziyafete yaklaşık bin 500 kişi katıldı.

Genç MÜSİAD tarafından yapılan etkinlikle, 18 Temmuz spor salonu tarihi günlerinden birini yaşadı. Yaklaşık bin 500 kişinin katıldığı Kur’an-ı Kerim ziyafetinde Ahmet Ebul Kasım, Hafız Ali Tel, Hafız İshan Danış, Hafız Ahmet Karali gibi ünlü hocalar Kur’an-ı Kerim tilavetinde bulundu. Gecede ayrıca Aşiyan İlahi Gurubu ve semazen gösterileri de yapıldı.

Programa Vali Adnan Yılmaz, Milletvekilleri İbrahim Korkmaz ve Fevai Arslan, Belediye Başkanı İsmail Bayram, bazı İlçe ve Belde Belediye Başkanları, STK Başkan ve Temsilcileri MÜSİAD bölge temsilcileri, Resmi Kurum ve Kuruluş temsilcileri, davetliler ve vatandaşlar katıldı.

Gece’de ilk olarak İstiklal Marşı okundu. Daha sonra konuşmalara geçildi. İlk olarak Genç MÜSİAD Başkanı Serkap Verep konuştu.

Verep konuşmasını kısa tutarak, böyle bir geceye katılımlarından dolayı tüm vatandaşları kutladığını belirtti.

Daha sonra ise MÜSİAD Düzce Şube Başkanı Cem Hatipoğlu açıklamalarda bulundu. Hatipoğlu’nun konuşmasında ise böyle bir organizasyonun yapılmasında emeği geçen herkese teşekkür etti.

İl Müftüsü Selami Emen Kur’an-ı Kerim’in var oluşu ve insanlara kattığı değeri anlattı. Son olarak ise Milletvekili İbrahim Korkmaz organizasyonlarda salonu hınca hınç dolduran vatandaşların konuşmaları değil Kur’an-ı Kerim’i dinlemeye geldiğini belirtti.

Bu konuşmasının ardından salon büyük bir alkışa tutularak Milletvekili Korkmaz’ı destekledi.

Konuşmaların ardından Kur’an-ı Kerim tilavetlerine geçildi. İlk olarak 2012 Türkiye Hafızlık Şampiyonu Düzceli Enes Akıncı Kur’an-ı Kerim tilavetinde bulundu. Daha sonra Dünyaca ünlü hocalar tarafından Kur’an-ı Kerim tilavetlerinde bulunuldu. Hafız Ahmet Karali ve Hafız İshan Danış’ın tilavetlerinin ardından Düzceli ilahi grubu Grup Aşiyan ve semazen gösterileri yapıldı. Daha sonra ise Ahmet Ebul Kasım ve Hafız Ali Tel tilavetlerde bulundu.

Gece Kur’an-ı Kerim tilavetlerinin tamamlanmasının ardından, Genç MÜSİAD üyeleri tarafından hocalara plaket ve çiçek takdim edildi .
Kaynak: İHA