Bartın Jandarma Komutanlığından Şehit Ailelerine Yemek

Bartın Jandarma Komutanlığı tarafından Bartın genelindeki şehit ailelerine birlik, beraberlik ve dayanışma yemeği verildi.

Bartın Jandarma Komutanlığından Şehit Ailelerine Yemek
Bartın Jandarma Komutanlığı Bartınlı şehit aileleri ile birlikte dayanışma yemeğinde bir araya geldi.

Yemeğe, Vali Bülent Savur, Belediye Başkanı Cemal Akın, Ak Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, CHP Bartın Milletvekili Rıza Yalçınkaya, Garnizon Komutanı Dz.P.Alb. Mehmet Sandıklı, Cumhuriyet Başsavcısı Şaban Yılmaz, Emniyet Müdürü Mehmet Altınnok, İl Müftüsü İsmail Bayrak, Amasra Kaymakamı Mehmet Yıldız, Kurucaşile Kaymakamı Ahmet Gazi Kaya, Ulus Kaymakamı Ali Fuat Atik ve şehit aileleri katıldı.

Şehit aileleri, “Bartın Jandarma Komutanlığı tarafından bizlere böyle bir davet verip bizi yemekte buluşturmak büyük bir mutluluk ve onur verdi. Bugün burada bir araya gelerek birlik, beraberlik ve dayanışma örneği sergiledik. Devletimiz, valiliğimiz, askeriyemiz her zaman bizleri ziyaret edip yalnız bırakmıyorlar. Bartın ilindeki terör ile mücadelede evlatlarını kaybetmiş biz aileler acılı insanlarız. Bu tür dayanışma etkinlikleri acımızı unutturmasa da hafifletmektedir. Biz başta Jandarma Genel Komutanlığına, Bartın Jandarma Komutanı Jandarma Albay Aladdin Karsavuran’a burada bizim için seferber olan bizi evimizden alarak özel ilgi göstererek buraya yemeğe getiren personele, hepsi bizim evladımız olan Mehmetçiklere teşekkür ediyoruz” dediler .
Kaynak: İHA