Erzurum'da Buzlanan Kaldırımda Düşme Taklidi Yaparak Ak Parti Yakutiye İlçe Gençlik Kolları Başkanı Akın'ın Cep Telefonunu Çalarken Bir İş Yerinin Güvenlik Kamerasında Görüntülenen İki Zanlı Yakayı Ele Verdi

Erzurum'da buzlanan kaldırımda düşme taklidi yaparak AK Parti Yakutiye İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Eren Akın'ın cep telefonunu çalarken bir iş yerinin güvenlik kamerasında görüntülenen iki zanlı yakayı ele verdi.

Cumhuriyet Caddesi'nde yürüyen Gençlik Kolları Başkanı Akın, kaldırımda ayağı kayan bir kişiye yardım etti. Daha sonra yoluna devam eden Akın, cep telefonunun montunun cebinde olmadığını fark ederek, durumu polise haber verdi. Olay yerine gelen Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, çevredeki iş yerlerinin güvenlik kamerasından iki zanlının M.Y. ve E.D. adlı kişiler olduğunu belirledi.

Başka bir bölgede zanlıları yankesicilik yapmaya çalıştıkları sırada suçüstü yakalayan ekipler, zanlıların cep telefonunu E.K adlı bir fırıncıya 230 TL'ye sattığını belirledi. Ekipler, ifadesine başvurduğu E.K'nin satın aldığı cep telefonunu Akın'a teslim etti.

İki zanlının emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildikleri öğrenildi.

Muhabir: Hasan Özkal

Yayıncı: Emine Konuk
Kaynak: AA