Kılıçdaroğlu’ndan Kendisine Mektup Yazan Şükrüye Nineye Sürpriz Ziyaret

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kendisine, “Doğduğumdan beri CHP’liyim.Partimin Genel Başkanlarından İsmet İnönü’nün elini öptüm. Erdal İnönü ile tanıştım. Baykal ile görüştüm. Ölmeden önce bir dileğim seni görmek” diye mektup yazan Şükrüye Oral’ı ziyaret etti.

Kılıçdaroğlu’ndan Kendisine Mektup Yazan Şükrüye Nineye Sürpriz Ziyaret
Atatürk haricindeki bütün CHP liderleri ile görüşen Oral’a sürpriz ziyarette bulunan Kılıçdaroğlu, Oral’ın yaptığı tatlı ve böreklerden yedi. Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu kendisine mektup yazarak, “Atatürk hariç tüm CHP Genel Başkanlarıyla bir araya geldim, yüzyüze görüştüm, sohbet ettim. Sizi de görmek, sohbet etmek istiyorum” diye evine davet eden 84 yaşındaki Şükrüye Oral’ı ziyaret etti. Bugün İstanbul’a giderken Şükrüye Oral’ın Ankara Keçiören’deki evine giden Kılıçdaroğlu büyük sevinçle karşılandı.

Şükrüye nine, kendisini ziyaretine gelen CHP genel Başkanı Kılıçdaroğlu’na, “Doğduğumdan beri CHP’liyim. İsmet İnönün’nün elini öptüm. Erdal İnönü ile tanıştım. Baykal ile görüştüm. Ölmeden önce bir dileğim seni görmekti. Geldin dünyaları bana verdin. Çok mutlu oldum” dedi.

Kılıçdaroğlu da elini öptüğü Şükrüye Oral’a, “Allah size uzun ömür versin. Yine görüşelim. Benden sonraki Genel Başkanımız da sizi ziyaret etsin. Davetiniz beni de çok mutlu etti, Bu güveniniz, dostluğunuz için de çok teşekkür ederim, sizi ziyaret etmekten gerçekten çok mutlu oldum” dedi.

Yaklaşık yarım saat süren ziyarette ev halkı ile de sohbet eden Kılıçdaroğlu, Şükrüye Oral’ın yaptığı ev işi böreği ve tatlıyı yedi, çayını içti. Şükrüye nine, Kılıçdaroğlu’na eşi Muzaffer Oral’ın yazdığı şiir kitaplarını da hediye etti .
Kaynak: İHA