Gediz Meslek Yüksekokulu'ndan Orcia Firmasına Ziyaret

Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Gediz Meslek Yüksekokulu yöneticileri, otomotiv tekstilleri alanında üretim yapan Orcia firmasını ziyaret etti.

Gediz Meslek Yüksekokulu'ndan Orcia Firmasına Ziyaret
Gediz Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Hamdi Melih Saraoğlu, Müdür Yardımcısı ve Öğretim Görevlisi Fethullah Karamete, öğretim görevlileri Müzeyyen Aygün, Nuran Ocakoğlu, Dilek Karayiğit ve Hülya Karaoğlan'dan oluşan heyet, Üniversite Sanayi İşbirliği kapsamında Orcia firmasına ziyarette bulundular.

Yapılan ziyaret hakkında bilgi veren Gediz Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Hamdi Melih Saraoğlu, otomotiv tekstilleri alanında Kütahya Organize Sanayi Bölgesinde yaklaşık 600 kişiyle üretim yapan Orcia Firmasını yakından takip ettiklerini söyledi.

Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Hamdi Melih Saraoğlu, Orcia Firması Müdürü Okan Yılmaz ve Eğitim Yöneticisi Hikmet Feridun Terzioğlu ile üniversitenin akademik yapısı ve öğrenci imkanları ile firmanın iş tecrübesini, ortak paydaş olarak karşılıklı faydaya dönüştürmek amacıyla, karşılıklı görüşme ve bilgi alışverişinde bulunulduğunu bildirdi .
Kaynak: İHA