Başkan Yardımcısı Bektaş: İnsanlara Faydalı Olmak, En Hayırlı Olmanın Yoludur

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Amasya’da genel kurul toplantısı gerçekleştirdi.

ASKON Genel Başkan Yardımcısı Sami Bektaş başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya Amasya’da bulunan üye iş adamları katıldı.

ASKON bünyesinde bulunan iş adamları olarak gönüllü bir çabanın içerisinde olduklarını ifade eden Sami Bektaş, kendilerini yönlendiren, emek harcamalarına sebep olan en önemli unsurların idealleri, ülke sevgisi ve hizmet heyecanı olduğunu söyledi.

Bektaş, “Zira İnanıyoruz ki, insanlara faydalı olmak, en hayırlı olmanın yoludur.” dedi.

ASKON Amasya Şubesi Genel Kurul toplantısında konuşan Başkan Sami Bektaş, “Kuruluşumuz, üye işletmelerin rekabet gücünü artırmak, haksızlıkların giderilmesi mücadelesini vermek ve iktisadi hayatın ahlaki temelde şekillenmesine katkıda bulunmaktır.
Üyelerimizin kurumsal altyapılarını güçlendiren, üyelerimiz arasında sosyal ticari ve milli şuurunu geliştiren işbirliği alanları ve projeleri üreten ekonomide ahlak ilkelerini öncelik olarak bilmektedir. Peygamberimizin ticari hayatı ASKON üyelerine en iyi örnektir. ASKON, ekonomik merkezli bir sivil toplum kuruluşudur. Ancak ilgi alanımız, sadece ekonomi ile sınırlı değildir. Sosyal, siyasal ve kültürel meselelerde, her zaman ilgi alanımız olmuştur. Resmi daireler ve diğer sivil toplum kuruluşları İle bir araya gelip sosyal ve ekonomik politikalar üretmek ortak çalışmalara katkı sağlamak ve bunlar için gerekli yatırımları yapmaktır.” ifadelerini kullandı.