Gamek Kuaförlük Kursu Öğrencilerine Seminer

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitimi Kursları (GAMEK) kuaförlük kursu öğrencilerine yönelik seminer düzenlendi.

Gamek Kuaförlük Kursu Öğrencilerine Seminer
Şehit Üsteğmen Hakan Özcan Gençlik ve Kültür Merkezi Konferans Salonunda gerçekleştirilen seminerde Gaziantep Artistlik Kuaförler Derneği Başkanı Kuaför Harun Polat, saç şekilleri ve topuz yapımını uygulamalı olarak anlattı. Polat, kuaförlük sektöründeki gelişmelerle ilgili tanıtım ve bilgilendirme yaparak sektörde karşılaşılan sorunları katılımcılarla paylaştı. Saç şekilleri ve kuaförlük hakkında dikkat edilmesi gereken hususlardan ve püf noktalardan bahseden Polat, öğrencilerden gelen soruları da yanıtlayarak konuşmasını sonlandırdı

GAMEK Genel Koordinatör Yardımcısı Nagehan Küçük, “GAMEK olarak sunmuş olduğumuz ücretsiz kursların yanı sıra mesleğin uzmanları ile gerçekleştirdiğimiz deneyim ve paylaşım buluşmaları sayesinde kursiyerlerimizi iş yaşamına donanımlı bir şekilde hazırlıyoruz. Bu kapsamda kuaförlük kursumuzda eğitim gören öğrencilerimizin mesleklerinde faydalı olacak bilgileri öğrenmeleri için ‘saç şekilleri ve topuz yapımı’ semineri düzenledik. Uzmanlar aracılığıyla düzenlediğimiz bu seminerler ile öğrencilerimizin mesleklerini daha ileriye götürmeleri ve kendilerini geliştirmeleri amaçlanmaktadır” dedi.

Kaynak: İHA