Matso'da Kadın ve Genç Girişimci İcra Komitesi Üyeleri Seçildi

Antalya'nın Manavgat ilçesi Ticaret ve Sanayi Odası’nda (MATSO) yapılan seçimlerde TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Üyeliği’ne Yasemin Barut Yıldırım, TOBB İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Üyeliği’ne Deniz Tanır seçildi.

Matso'da Kadın ve Genç Girişimci İcra Komitesi Üyeleri Seçildi
Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası’nda Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası Genç Girişimciler Kurulu ve Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Girişimciler Kurulu üyelerinin katılımları ile gerçekleşen seçimler sonunda TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Üyeliği’ne Yasemin Barut Yıldırım, TOBB İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Üyeliği’ne Deniz Tanır seçildi.

Seçim sonrası bir değerlendirme yapan MATSO Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Vural, “Seçilen arkadaşlara başarılar diliyorum. Demokratik bir ortamda seçimler yapıldı. Seçim sonucu hayırlı olsun diyorum. Girişimcilik kültürünün kadınlar ve gençler arasında gelişmesine öncülük etme, ülkemizdeki kadın ve genç girişimci potansiyelinin nicelik, nitelik bakımından geliştirilmesi ve daha donanımlı hale getirilmesi amacıyla politikalar belirleme TOBB İcra Komitesi’nin öncelikli görevleri arasında yer almaktadır. Gençlerin ve kadınların ekonomik alanda daha fazla söz sahibi olması gerekiyor. Onların potansiyelinden, dinamizminden, düşüncelerinden ve vizyonlarından yararlanmamız gerekiyor. Karar alma ve uygulamada gençler ve kadınların etkinliği artmalı. Seçilen arkadaşlar ilçe ve bölgenin sesi olacaklardır. Ortak düşünme, hareket etme, paylaşma ve birlikte bir şeyler başarabilme duygusu içinde hizmet edeceklerdir. TOBB’u, gençlere ve kadınlara verdiği önemden dolayı kutluyorum. Gençlerimiz ve kadınlarımız daha fazla sorumluluk alacaklardır. Taşın altına ellerini daha fazla koyacaklardır. Güvenleri, yaratıcılıkları ve girişimcilikleri gelişecektir “ dedi.

Kaynak: İHA