Fatih Altaylı'dan şehit ailelerini çileden çıkaracak açıklama

Habertürk gazetesi Genel yayın yönetmeni Fatih Altaylı'dan şehit yakınlarını kızdıracak açıklamalar geldi. Terörle mücadelede atılan olumlu adımlara bazı şehit yakınlarının tepki verdiğini kaydeden Altaylı “Şiddet şiddeti, şehit şehidi doğurur” dedi.

Fatih Altaylı'dan şehit ailelerini çileden çıkaracak açıklama
Habertürk ekranlarında Serap Belet Douillet 'in sunduğu Medya Kritik programına konuk olan Altaylı “BDP 'nin Kürt sorunun istekleri bitmedi. Bu meclis çok önemli şeyler yaptı. Özellikle Son 10 yılda çok kıymetli adımlar atıldı” dedi.

ŞİDDET ŞİDDETİ, ŞEHİT ŞEHİDİ DOĞURUR

Bazı şehit yakınlarının terörle mücadelede atılan adımlara verdikleri tepkiyi anlamadığını kaydeden Altaylı “Şiddet şiddeti, şehit şehidi.” Bazı şehit yakınlarının tavırlarını anlamakta zorluk çekiyorum. Doğru sizin çocuğunuz hayatını kaybetti ama başkasının çocuğu da mı hayatın kaybetsin? Bir yerde bazı adımlar atılacak. Bunu hem şehit anne ve babalarının hem de bu acıyı karşı tarafın da kabullenmesi lazım. Bu iş bir yerde bitmek zorunda. Siz bana bir tokat attınız, Sonra ben de size bir tokat attım. Sonsuza kadar birbirimizi tokatlarız. En Sonunda da birbirimizi tokatlamaktan beyin kanamasından ölürüz herhalde. O yüzden acılarımızı içimize çekeceğiz ve unutacağız.” dedi.

BEYAZ GAZETE