Mia'nın derbi tahminini duyunca Beyaz'daki renk değişimine dikkat

Beyaz Show bir dünya starını daha konuk aldı. Muhteşem performansıyla Avrupa listelerini tarumar eden Mia Martina Beyaz Show’da şarkılarıyla beğeni toplarken, derbi tahminiyle Twitter’i salladı.

Mia'nın derbi tahminini duyunca Beyaz'daki renk değişimine dikkat
Sohbeti, eğlencesi, birbirinden komik vtr 'leri, esprileri, skeçleri ve canlı yayın sürprizleriyle “Beyaz Show” bu hafta yine şahaneydi. Dünyaca ünlü star Mia Martina 'yı konuk alan Beyazıt Öztürk, Mia Martina 'ya Türkiye 'nin büyük bir heyecanla beklediği Galatasaray-Fenerbahçe derbisiyle ilgili tahmini sordu.

MİA 'DAN DERBİ TAHMİNİ

Her iki takımın varlığından da habersiz olan Mia Martina, Beyazıt Öztürk 'ün derbi sorusuna “Galatasaray” şeklinde yanıt verince stüdyoda bulunan Galatasaray taraftarları coştu.

BEYAZ FENA BOZULDU

Fenerbahçeliliğİyle bilinen Beyazıt Öztürk ise Mia'nın derbi tahmini karşısında şaşırırken, şakınlık ifadesi surayına yansıyınca ekranda ilginç görüntüler verdi.

TWİTER 'DA MİA MARTİNA RÜZGARI

Mia Martina 'nın derbi tahmini Twitter 'da da geniş yankı uyandırdı. Sar kırmızılı takımın taraftarları sosyal paylaşım sitesi Twitter 'da Mia Martina 'nın derbi tahminini paylaşırken, sanal alemde derbi geyiği yaptılar.

BEYAZ GAZETE