Böyle berbat bir kumarbazlık olur mu?

Milli piyango ikramiyesinin 45 milyon lira olduğunu duyan Prof. Dr. Yaşar Nuri Öztürk canlı yayında ateş püskürdü. İktidardan bunu kaldırmasını isteyen Öztürk, "Böyle berbat bir kumarbazlık olur mu?" ifadesini kullandı.

Böyle berbat bir kumarbazlık olur mu?
Her Cuma günü SHOW TV ekranlarında yayınlanan Saba Tümer'le Bugün programına konuk olan Prof. Dr. Yaşar Nuri Öztürk, şans oyunlarına çok sert çıktı ve konuya el atması için hükümete seslendi.

Milli piyangonun bu yılbaşında vereceği büyük ikramiye milyonların hayalini süslüyor.

Konuya ilişkin canlı yayında açıklama yapan Öztürk, bunun haram olduğunu ve çıkacak kişinin o parayı yiyemeyeceğini söyledi.

"BU RESMİLEŞTİRİLMİŞ KUMAR"

Bunun üzerine Saba Tümer, '45 milyon liraymış bu seneki ikramiye ' dedi. Öztürk de, 'Nasıl veriyorsunuz siz bunu bir adama? Hangi alın terinin karşılığı bu? Bu açık resmileştirilmiş kumar ve milli olduğu için bunu devlet parasından veriyorlar. Kimin parasını kime veriyorsun? ' diye çıkıştı.

Öztürk, 'Ben bugünkü iktidara buradan seslenmek istiyorum. Kaldırsınlar. Onlardan beklerim. Böyle berbat bir kumarbazlık olur mu. Milletin parasını nasıl dağıtıyorsun sen? ' ifadelerini kullandı.

SABA'YA PİYANGO VURMUŞ

Saba Tümer, geçmişte kendisine milli piyango çıktığını ve o parayla bisiklet aldığını da söyledi. BEYAZ GAZETE