Gümüşhane Torul Gençlik Antrenörü Bahadır Açıklaması

Acıbadem Erkekler Voleybol Ligi takımlarından Gümüşhane Torul Gençlik'in Antrenörü Ali Bahadır, hafta sonu sahalarında Maliye Milli Piyango ile yapacakları maçı da iyi bir sonuçla bitireceklerine inandıklarını söyledi.

Bahadır, AA muhabirine yaptığı açıklamada, iyi bir takım olduklarını, ligde son 3 maçta aldıkları galibiyetlerle de bunu gösterdiklerini belirtti.

Bu çıkışlarını Maliye Milli Piyango maçıyla sürdürmek istediklerini ifade eden Bahadır, ''Rakibimiz, sıralamada nerede yer alırsa alsın bizim maça yorgun gelecek. Bugün Avrupa Kupası maçları var. Bu maçın etkisi olacaktır. Kendi seyircimiz önünde maçı kazanmak istiyoruz. Öyle bir kadrom var. Ekibim gayet iyi. Sporcu arkadaşlarım bunun bilincinde. Hazırlıklarımız yoğun şekilde devam ediyor. Maliye Milli Piyango karşılaşmasını da bir sonuç ile bitireceğimize inanıyorum'' dedi.

Bir yandan da transfer çalışmalarını sürdürdüklerini kaydeden Bahadır, ''En son Sivas 4 Eylül Belediye'den Ali Candan'ı transfer ettik ve bu oyuncuyu geçen haftaki Çankaya Belediyesi ANKA karşılaşmasında oynattık. Ali Candan, geçen sezon da bizde oynuyordu. Yeniden eski takımına döndü. Yabancılık çekmiyor. Kendisinden memnunuz. Hafta sonu oynayacağımız Maliye Milli Piyango karşılaşmasına hazırlanıyoruz'' diye konuştu.

Sakat olan Levent'in Çankaya Belediyesi ANKA maçı kadrosunda yer almadığını anımsatan Bahadır, ''Levent'in sakatlığı düzeldi. Yarından itibaren antrenmanlara başlayacak ve Maliye Milli Piyango maçı kadrosunda yerini alacak'' dedi.

Yeni transfer Ali Candan ise eski takımına dönmekten çok memnun kaldığını belirterek, ''Torul alışkın olduğum bir yer. Benim sevdiğim ve sevildiğim yer. Burada tekrar oynamaktan çok mutluyum. Oynamak, takımı daha iyi yerlere getirmek için geldim. Eski takımımı çok iyi buldum. Maliye Milli Piyango maçını da kazanarak çıkışımızı devam ettirmek istiyoruz'' dedi.

Muhabir: İbrahim Özdemir / Selçuk Kılıç

Yayıncı: Murat Kaban
Kaynak: AA