Esidef Yönetim Kurulu Başkanı Özkara Açıklaması

Ege ve Batı Akdeniz Sanayici ve İşadamları Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Özkara, 10-11 Kasım'da kapılarını açacak ''İş Geliştirme Platformu'12''de 15 bin iş adamının bir araya gelmesinin hedeflendiğini bildirdi.

ESİDEF'ten yapılan yazılı açıklamaya göre, İş Geliştirme Platformu'nun dördüncüsü bu hafta sonu Uluslararası İzmir Fuar Alanı'nda gerçekleştirilecek.

Etkinliğe, Ege ve Batı Akdeniz Bölgesi'nden iş adamlarının yanı sıra, Türkiye İşadamları ve Sanayiciler Konfederasyonu'na üye diğer federasyonlardan iş adamları ve Çin'den 9 kişilik heyet de katılacak.

ESİDEF Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Özkara, İş Geliştirme Platformu'na daha önceki yıllardan daha büyük ilginin olduğunu, etkinlikte 245 firmanın 300 stant açacağını belirtti.

Özkara, açıklamada şu görüşlere yer verdi:

''İş Geliştirme Platformu'nun, krizin etkilerini daha yakından hissettiğimiz dönemde gösterdiği başarı gelecek yıllar için bizleri oldukça umutlandırmıştı. Platformumuza her yıl artarak gösterilen ilgi çıtamızı yükseltmemizi sağladı. Geçtiğimiz yıllarda ikili iş görüşmeler sonucu önemli iş bağlantıları kurulmuş ve bu platform sayesinde katılımcılarımızın yüzü gülmüştü. En büyük temennimiz, bu iş bağlantılarının, dördüncüsünü düzenlediğimiz bu platformda da artarak devam etmesi. İki gün boyunca sürecek organizasyonda 15 bin iş adamının bir araya gelmesi hedefleniyor. Etkinlikte iş dünyasına yönelik seminerler, konferanslar ve ikili iş görüşme organizasyonları düzenlenecek.''

Muhabir: Tolga Albay / Ramazan Ercan

Yayıncı: Abdullah Kıratlı
Kaynak: AA