Dto'dan Garnizon Komutanlığı ve Emniyete Ziyaret

Denizli Ticaret Odası yönetimi, Garnizon ve 11. Motorlu Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Memduh Hakbilen ile İl Emniyet Müdürü Zeki Bulut'u makamında ziyaret etti.

DTO Meclis Başkanı Mehmet Gökçe, Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Özer, başkan yardımcısı Hüseyin Memişoğlu ile yönetim kurulu üyeleri Ali Önal, Habib Yıldız ve Genel Sekreter Ali Rıza Tekin, görevlerine yeni atanmaları dolayısıyla Denizli Garnizon Komutanı Tuğgeneral Hakbilen ve İl Emniyet Müdürü Bulut'a nezaket ziyaretlerinde bulundu.

Tuğgeneral Hakbilen, DTO heyetini kabulünde, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Denizli insanının müteşebbis ruha sahip olduğunu, dinamik ve etkinliğiyle kentin ekonomik ve sosyal hayatına katkılar sağladığını dile getirdi.

DTO Başkanı Özer de Denizli'nin ürettiğini dünyanın 170 ülkesine pazarlayan bir olduğunu ve oda olarak 15 bin üyeye hizmet verdiklerini belirterek, ''Özellikle üyelerimize yön vermek amacıyla gerek yurt içi gerekse yurt dışı fuar organizasyonları gerçekleştiriyoruz. Bunda da amacımız Denizli'nin ihracat potansiyelini daha da artırmaktır. Ayrıca kent ekonomisine ivme kazandırmak için alternatif sektörlere yönelik çalışmalar yürütüyoruz'' dedi.

DTO heyeti daha sonra Denizli Emniyet Müdürü Zeki Bulut'u ziyaret etti.

Denizli Emniyet Müdürü Zeki Bulut'a, görevinde başarılar dileyen DTO Yönetim Kurulu Başkanı Özer, Denizli'ye değer kazandıracak her konuda emniyet müdürlüğü ile ortak projeler üretmeye, polis teşkilatına her zaman destek olmaya hazır olduklarını kaydetti.

Bulut, DTO temsilcilerine ziyaretleri dolayısıyla teşekkür etti.

Muhabir: İbrahim Süzer / Mustafa Dermencioğlu

Yayıncı: Ufuk Kırabalı
Kaynak: AA