Yeni Toki'ye '19 Mayıs Mahallesi' Adı Verildi

Kütahya Simav Belediye Meclisi'nin Kasım ayı olağan meclis toplantısı yapıldı.

Yeni Toki'ye '19 Mayıs Mahallesi' Adı Verildi
Belediye Başkanı Kasım Karahan başkanlığında 4 gündem maddesiyle belediye meclis toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya CHP'li Meclis Üyesi Filiz Özlüer, DP’li Doğan Eren, AK Partili Erhan Kaymaz mazeretli olarak katılmadı. Son dönemde gündeme getirilen bazı konular ile ilgili bilgiler veren Simav Belediye Başkanı Kasım Karahan, her konuda kendilerine destek veren meclis üyelerine teşekkür etti.

Belediye Meclisi gündeminde bulunan 2013 Mali Yılı Bütçesi ile 2013 Mali yılı Belediye Gelirleri tarifesi konularının yer aldığı maddeler bütçe komisyonuna oy birliği ile havale edildi.

Toplantıda bütçe Komisyonunun kendilerine havale edilen konularla ilgili yasal süreç içerisinde çalışma yapması ve önümüzdeki günlerde belirlenecek Kasım ayı meclis toplantısının ikinci oturumunda görüşülerek karara bağlanmasının yanı sıra Muradınlar Mahallesi sınırları içerisinde yer alan TOKİ konutlarının bulunduğu alanın bölünmesi ve 19 Mayıs Mahallesi adının verilmesi konusunun her iki yerleşim biriminde yaşayan vatandaşların görüşleri alındıktan Sonra tekrar gündeme getirilmesi kararlaştırıldı .
Kaynak: İHA