Dayınlar İlkokulu Yöneticileri Belediye Başkanı Saraoğlu'nu Ziyaret Etti

Gediz İlçesinde, Dayınlar İlkokulu yönetimi ile Okul Aile Birliği Başkanı ve üyeleri Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu'nu makamında ziyaret etti.

Dayınlar İlkokulu Yöneticileri Belediye Başkanı Saraoğlu'nu Ziyaret Etti
Dayınlar İlkokulu Müdürü Nazmi Önal ile Okul Aile Birliği Başkanı Sabri Perşan ve Üyelerinden oluşan heyet Belediye Başkanı Saraoğlu'nu ziyaret ederek okulun ihtiyaçları konusunda fikir alışverişinde bulundular.

Başkan Saraoğlu'na eğitime verdiği desteklerinden dolayı teşekkür eden heyet, kendisini okula davet ederek günün anısına çiçek takdim etti.

Kendisini ziyaret eden ve çiçek takdim eden okul heyetine teşekkür eden Başkan Saraoğlu da, "İlçemizin modern okullarından biri olan Dayınlar İlkokulu, kaliteli eğitimi ile ilçemizde başarılara imza atmaktadır. Okul yönetimi bizleri okula davet ederek çocuklarımıza verilen eğitim ve öğretimi yerinde görmemizi sağlamıştır. Okulumuz gerçekten ilçemizdeki birçok okulumuz gibi örnek alınması gereken bir seviyede eğitim öğretim vermektedir.

Özverili çalışmalarıyla yarınlarımızı emanet edeceğimiz çocuklarımızı, günümüzün modern eğitim imkanlarıyla hazırlayan, çocuklarımızın geleceğini bugünlerden hayal ederek yön veren öğretmen ve okul idarecilerimizi tebrik eder, çalışmalarında başarılar dilerim" dedi.

Kaynak: İHA