CANKUR ekibi esnafı büyük yükten kurtardı

Araç ve Bina Yangın Alarm ve Söndürme sistemleri teknolojisinde büyük atılımlar yapan CANKUR ekibi esnafı büyük yükten kurtardı.

CANKUR ekibi esnafı büyük yükten kurtardı
CANKUR Akıllı Araç Bina Yangın Alarm ve Söndürme Sistemleri 'nin Türkiye Firetürk ve İtalyan Firecom şirketiyle yaptığı çalışmalar sonucunda Ankara merkez bayisi olmak üzere Türkiye de 10 tane ilin bayiliğini alması, özellikle yangın söndürme sistemleri üzerine çalışanların oldukça ilgisini çekmiş durumda.

Şu anda yaygın olarak kullanılan tüp ve sistemlerin uzun dönemde sonunu getirecek gibi gözüken bu sistem, şimdiden çok tutulmaya başladı.

CANKUR genel koordinatörü Abdullah Adak bu konuda “ Tüketiciler bu ürünleri gönül rahatlığıyla kullanabilirler. Kesinlikle yangının üstesinden gelebilecek ve hayat kurtaracak bir ürün. Ekonomik olarak da çok kârlı çünkü 20 yıl dolum, bakım, kalibrasyon derdi yok. Sektöre getirdiğimiz yenilikten dolayı memnuniyet duymaktayız.” dedi.

CANKUR'un bu ürünleri yetkili bir Cankur bayine giderek temin edilebilir. Ayrıca araç için alınan yangın söndürme tüplerinde CE belgeli, TÜV onaylı.

CANKUR ekibi esnafı büyük yükten kurtardı

Abdullah Adak
General Coordinator & Marketing Specialist
ADRES: KAZIM KARABEKİR CD. NO: 99/21 ANKARA
Gsm:0549 870 01 07
TEL/FAKS : 0312 384 25 10
abdullah.adak@cankursondurme.com
https://www.cankursondurme.com/