Merhaba Hayat 5. Bölüm Fragmanı Ve Özeti

Fox Tv ekranlarının sevilerek izlenen dizisi Merhaba Hayat 5. Bölümüyle 6 Kasım Salı akşamı ekranlarda olacak. İşte Merhaba Hayat 5. Bölüm Fragmanı ve özeti...

Merhaba Hayat 5. Bölüm Fragmanı Ve Özeti
Merhaba Hayat 5 . Bölüm özeti :
  
   Nil, uzun zamandır hastası olan Berrin’i, evliliğini bitirmesi konusunda cesaretlendirir. Ancak kocası Doğan’ın aniden rahatsızlanması Berrin’in tekrar aklını karıştırır. Doğan’ın sert tepkisi ile karşılaşan Nil, boşanması konusunda Berrin’e destek olmayı sürdürür. Bu esnada, Hümeyra ve Deniz hastaları Melek için tüp bebek tedavisine başlamıştır.

Yapılan tüm testler çiftin çocuk sahibi olma şansının yüksek olduğunu gösterir. Ancak Melek’in kocasına yalan söylediğinin ortaya çıkması işin seyrini değiştirir. Çok geçmeden Melek yalanının ardındaki acı gerçeği açıklamak zorunda kalır.

Deniz, Melek’in içinde bulunduğunu zor durumu anlamakla birlikte, onun yalanına ortak olmayı istemez. Öte yandan bir süredir uyku problemi yaşayan Zenan, tedavi için kliniğe gelir. Burak, Zenan’ı uyutmak için türlü yöntemler denerken Ömer’in de gözü Zenan’ın üzerindedir.

Aralarında yaşanan yakınlaşmanın ardından birbirlerine nasıl davranacaklarını bilemeyen Nil ve Burak bu durumu çözmek üzere bir yöntem geliştirir. Arkadaşının evindeki bir partiye katılan Dünya ise, Rüzgar adında bir çocuğa aşık olur. Eve dönüşte yolları karıştıran Dünya, annesinin evinde beklemediği bir sürpriz ile karşılaşacaktır.