Atatürk Sergisi 7 Kasım’a Kadar Uzatıldı

Aydın Belediyesi ve Atatürkçü Düşünce Derneği Aydın Şubesi tarafından düzenlenen Atatürkçü Düşünce Derneği Kuşadası Eski Şube Başkanı Nuri Özkan’ın ‘Atatürk’ konulu yağlı boya resim sergisi 7 Kasım’a kadar açık kalacak.

Atatürk Sergisi 7 Kasım’a Kadar Uzatıldı
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, CHP Aydın İl Başkanı Barkan Kalınomuz, CHP Merkez İlçe Başkanı Barış Altıntaş, CHP İl Kadın Kolları Başkanı Saadet Kavasgil, ADD Aydın Şube Başkanı Günver Güneş, Ziraat Mühendisleri Odası Aydın Şube Başkanı M. Nedim Barış, Yeni Kuşak Köy Enstitüleri Aydın Şube Başkanı Yusuf Büyükçoban ve vatandaşların katılımıyla açılan ve daha önce iki gün açık kalacağı belirtilen sergi, Aydın halkının büyük ilgi göstermesi nedeniyle nedeniyle 7 Kasım tarihine kadar uzatıldı.

Vali Yazıcıoğlu Kültür Merkezi’nde açılan sergide Mustafa Kemal Atatürk’ün çeşitli fotoğraflarının yağlı boya resimlerinin yanında Atatürkçü Düşünce Derneği Aydın Şubesi’nin arşivinde yer alan Atatürk fotoğrafları da yer aldığını belirten ADD Aydın Şube Başkanı Günver Güneş, “Sergide 34 adet yağlı tablo ile 15 Atatürk fotoğrafı yer alıyor” dedi.

Cumhuriyetin 89.yılı kutlama etkinlikleri çerçevesinde açılan sergide gençlere Atatürk’ün gözlerindeki inancı ve ışığı anlatmak amacıyla sergi açtıklarını belirten ADD Kuşadası eski şube başkanı Nuri Özkan ise, çocukluğunda başladığı resim yapma merakını hayata geçirdiği için mutlu olduğunu söyledi.

Kaynak: İHA