Azeri Müşavirden Adana Btü’ye Ziyaret

Azerbaycan Ankara Büyükelçiliği Eğitim Müsteşarı Doç. Dr. Necibe Nesibova Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adem Ersoy’u makamında ziyaret ederek üniversite hakkında bilgi aldı.

Azeri Müşavirden Adana Btü’ye Ziyaret
Üniversitenin eğitim programı hakkında Rektör Ersoy’dan bilgi alan Nesibova “Üniversitenin gelecek eğitim programı çok farkı ve mükemmel, bu sistem elbette başarılı olacaktır” şeklinde konuştu.

Adana BTÜ’nün yeni kurulmuş bir üniversite olmasına karşın çok hızlı geliştiğine vurgu yapan Doç. Dr. Necibe Nesibova, “Bu kardeş üniversitemizin gelişmesinde her türlü işbirliğine açık olduğumuzu belirtmek isterim. Adana BTÜ için azimle çalışan sayın rektörümüz Adem Ersoy’u tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesi’nin hedeflediği eğitim sisteminin akılcı bir sistem olduğunu belirten Nesibova, “Adana BTÜ’nün yakın zamanda sadece Türkiye’nin değil, dünyanın en gözde üniversitelerinden biri olacağına inanıyorum. Bu vesile ile başta sayın rektörümüz Adem Ersoy olmak üzere tüm akademik kadroya ve idari personele eğitim yolunda başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Nesibova daha sonra üniversitenin anı defterini imzaladı.

Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adem Ersoy üniversiteye gerçekleştirdiği ziyaretten ötürü Doç. Dr. Necibe Nesibova’ya teşekkürlerini bildirdi.

Nesibova’nın üniversiteden olumlu görüşlerle ayrılmasının kendilerini mutlu ettiğini belirten Prof. Dr. Ersoy, “Gösterdikleri destekten dolayı kardeş ülkemiz Azerbaycan’a ve eğitim müşavirimiz Necibe Nesibova’ya teşekkür ediyoruz. En kısa zamanda biz de kendilerini Azerbaycan’da ziyaret etmek istiyoruz” dedi.

Kaynak: İHA