Keçiören’de Öğretmenler Günü Buluşması

24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Keçiören Belediyesi ve Keçiören İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından program düzenlendi.

Keçiören’de Öğretmenler Günü Buluşması
Keçiören Belediyesi ve Keçiören İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla program düzenlendi.

Mesleğe yeni başlayan ve emektar öğretmenlerin de yer aldığı program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

Keçiören Yunus Emre Kültür Merkezi’nde düzenlenen programa Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Keçiören Kaymakamı Nusret Dirim, Keçiören İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Yurtoğlu, Keçiören Müftüsü İhsan İlhan, AK Parti Keçiören İlçe Başkanı Bülent Yağmur, şube müdürleri, okul müdürleri, siyasi partilerin temsilcileri ve öğretmenler katıldı.

Keçiören’deki okulların sorunları ve talepleriyle yakından ilgilenen Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, yaptığı konuşmada öğretmenliğin kutsal bir meslek olduğunu belirterek, öğretmenlerin sadece 24 Kasım’da değil yılın 365 gününde ayrı bir değere sahip olduklarını söyledi.

Keçiören Belediyesi olarak eğitime büyük destek verdiklerine dikkat çeken Başkan Ak, geleceğimizin teminatı olan çocukları aydınlık yarınlara taşıyan öğretmenlere teşekkür etti. Keçiören İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Yurtoğlu ise desteklerinden dolayı Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak’a teşekkür etti.

Programda Şehit Kubilay İlköğretim Okulu’nda 44 yıl görev yapmış olan emekli sınıf öğretmeni Müzeyyen Akıncı ve stajyer öğretmen İmran Yalçın da birer konuşma yaptı. Keçiören İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Öğretmenler Halk Topluluğu’nun gösteri yaptığı programda, Keçiören Belediyesi Konservatuarı sanatçısı Özlem Karaağaç seslendirdiği eserler ile programa renk kattı. Program kapsamında Keçiören’e atanan öğretmenler birlikte yemin etti.

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Kaymakam Nusret Dirim ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Yurtoğlu, bazı okul yöneticilerine ve öğretmenlere günün anısına hediye takdim etti. AK Parti İlçe Başkanı BYağmur da Yurtoğlu’na bir tablo hediye etti. Program, günün anısına çekilen toplu fotoğrafın ardından sona erdi .
Kaynak: İHA