Karşıyaka Teknik Direktörü Arslan Açıklaması

PTT 1. Lig'de Denizlispor ile 0-0 kalan Karşıyaka'nın teknik direktörü Cihat Arslan, ''Skor adaletli oldu'' dedi.

Arslan, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, PTT 1. Lig'in klasik bir maçının geride kaldığını, iki takımın da iyi mücadele ettiğini söyledi.

Denizlispor'un ilk yarıda daha iyi oynadığını belirten Arslan, ''İkinci yarının Son bölümünde iyi oynadığımızı düşünüyorum. İlk yarı onlar, ikinci devre biz etkili olduk. O yüzden skor adaletli oldu. Bu lig her şeye açık, 12 takımın iddiası var. Bu müsabakada alınan 1 puan kaybedilen 2 puan olarak gözükebilir ancak ben o 1 puanı değerli görüyorum'' dedi.

Arslan, Mustafa Sevgi'nin aralarına dönmesinin de çok olumlu olduğuna değinerek, gün içinde yaşadıkları haciz işlemine bir anlam veremediğini vurguladı.

Karşıyaka Kulübü'nün 100 yıllık bir çınar olduğunu dile getiren Arslan, şöyle konuştu:

''Sabah 10.30'dan saat 16.00'ya kadar icra işleriyle uğraşıldı. Futbolcuların yatakları alınmasın diye mücadele ettik. Elbette icra işlemini yapanların bu haklarıdır. Ancak maç günü futbolcunun yatağının alınma çabasını onların vicdanlarına bırakıyorum. Neyse ki yönetim kurulu bu sorunu çözdü. Sabah 10.30'da yapacağımız maç toplantısını saat 16.00'da yaptık. Biz taraftarımızla camiamızla bu lige damga vurduk, vurmaya da devam edeceğiz.''

-Denizlispor cephesi-

Denizlispor Teknik Direktörü Selahattin Dervent de çok iyi mücadele ettikleri müsabakanın Sonunda berabere kaldıkları için üzgün olduklarını belirterek, şunları kaydetti:

''Benim dördüncü haftam. Bardak, dolmadan taşmıyor. Çalışmalarımızın sürekliliğinin devam etmesiyle, girdiğimiz gol pozisyonlarını değerlendirebileceğiz. Tarihi Alsancak Stadı'nda, İzmir'in güzel havasında sahada tüm güzellikleri gösterdiğimizi düşünüyorum. Gelecek haftalarda daha fazla çalışarak, daha başarılı olacağımıza inanıyorum.''

Muhabir: Ali Korkmaz / Senem Yazıcı / Buğra Ersavaş

Yayıncı: Murat Taydaş
Kaynak: AA