Sanatçı Emre Aydın, Bilecik'te Konser Verdi

Bilecik Belediyesi tarafından, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla düzenlenen ''Birlik, beraberlik ve kardeşlik'' konserinde sanatçı Emre Aydın sahne aldı.

Belediye Başkanı Selim Yağcı, Cumhuriyet Meydanı'nda, çok sayıda sanatseverin izlediği konserde, dünyanın en güzel işinin sevgi olduğunu belirterek, sevilmek isteniliyorsa sevmek gerektiğini söyledi.

Saygı görmek için saygı gösterilmesi gerektiğinin altını çizen Yağcı, ''Biz sizleri çok seviyoruz. Bileciklilerin hizmetin en iyisine layık olduğuna inanıyoruz. Çalıştığımız gibi eğlenmeye de hakkımız var. Sizleri Emre Aydın gibi güzide sanatçılarla buluşturuyoruz. Cumhuriyetin 100'üncü yılının mimarları, geleceği hazırlayan kişiler bizleriz. Ama unutmayın ki, 2071 yılının mimarları sizler olacaksınız. Onun için birlik, beraberlik, kardeşlik, sevgi ve saygı içerisinde nice yüzyıllara, nice bin yıllara diyorum'' dedi.

Yağcı, yaklaşık 2 saat sahnede kalan ve sevilen şarkılarını seslendiren Aydın'a, Osmanlı armasının bulunduğu tabak ve çiçek hediye etti.

Muhabir: Mesut Tankulu - Muhsin Arslan

Yayıncı: Erdem Gültekin
Kaynak: AA