Öğretmenler Kendi Günlerini Masa Tenisi Oynayarak Kutladılar

Kırıkkale'de 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde öğretmenler kendi günlerini aralarında masa tenisi maçları yaparak kutladılar.

Öğretmenler Kendi Günlerini Masa Tenisi Oynayarak Kutladılar
Kırıkkale Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla öğretmenlere yönelik masa tenisi turnuvası düzenledi.

17 Ağustos Kapalı Spor salonuında düzenlenen turnuva maçlarına Kırıkkale merkez ve ilçelerinden gelen öğretmenlerin yanı sıra Ankara'dan da öğretmenler katıldı.

Rakipleriyle kıyasıya mücadele eden öğretmenler spor yaparak kutladıkları günde çok mutlu olduklarını dile getirdiler.

Masa Tenisi İl Temsilcisi Yaşara Sakin, yaptığı açıklamada amaçlarının bu sayede masa tenisinin okullara, kitlelere yaymak ve bu sporu geliştirmek olduğunu söyledi.

Sakin, ''24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla dostluk maçı düzenledik. Tüm öğretmenlerimizi buraya davet ettik. Güzel bir etkinlik oldu. Böyle bir etkinliği ilk olarak düzenliyoruz. Toplumun her kesimi bu sporla tanışsın. Gelsinler burada spor yapsınlar istiyoruz. Masa tenisi sporu sevilsin ve gelişsin istiyoruz'' şeklinde konuştu.

Sakin bu etkinliğin dışında ilerleyen zamanlarda da rutin maçların devam ettiğini dile getiridi.

Yapılan lig maçlarında dereceye giren öğretmnelere ödülleri verildi.

Birinci olan Ankara Yunus Emre İlkokulundan katılan Kürşat Kaya birinci, Kırıkkale Atatürk Anadolu Sağlık Meslek Lisesinden Serkan Özcan ikinci, Kırıkkale Kız Meslek Lisesi öğretmenlerinden Ahmet Önal ise üçüncü oldu.

Dereceye giren öğretmenlere para, madalya ve çeşitli hediyeler verildi.

Birinci olan öğretmenin hediyesini Kırıkkale Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Adnan Vural verdi ve başarılarının devamını diledi.

Ayrıca Aktif Eğitim-Sen Kırıkkale Şube Başkanı Musa Karakoç da öğretmenlere çeşitli hediyeler verdi .
Kaynak: İHA