Yolcu Minibüsü Kamyonetle Çarpıştı: 6 Yaralı

Elbistan-Malatya kara yolunun Çiçek köyü civarında bir yolcu minibüsünün bir kamyonete arkadan çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 6 kişi yaralandı.Yaralıları taşıyan ambulans da yolda kaza yaptı.

Elbistan-Malatya kara yolunun 4’üncü kilometresinde meydana gelen kazada; Elbistan’dan aldığı yolcuları ilçeye bağlı Karahasanuşağı köyüne götürmek üzere yola çıkan, Hasan Akbaş’ın kullandığı 46 E 4037 plakalı minibüs, aynı istikamette seyir halinde bulunan Cafer Gök idaresindeki 46 EB 980 plakalı kamyonete arkadan çarptı. Çarpışma sonrasında Gök’ün kullandığı kamyonet karşı şeride geçerken, minibüs yol ortasında kaldı. Yolcuların minibüsün tavanındaki bölmede bulunan eşyaları ise yola savruldu.

Her iki aracın sürücüsünün de yara almadan kurtulduğu kazada, minibüste bulunan Hasan Gül (78), Hacı Doğan (77), Şadiye Doğan (32), Fatma Aktaş (35), Ahmet Gül (12) ve Mustafa Alhas (39) yaralandı. Yaralılar, olay yerine çağrılan 112 Acil Servis’e ait ambulanslarla Elbistan Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Kaza mahallinden aldığı yaralıları Elbistan Devlet Hastanesi’ne götürmek üzere yola çıkan 46 VC 112 plakalı ambulans, dönüş yolunda yan yoldan Adnan Menderes Bulvarı’na çıkmak isteyen bir araca çarptı. Kazada, ambulansta ve diğer araçta maddi hasar meydana geldi. Ambulanstaki kazazedeler, başka bir ambulansla Elbistan Devlet Hastanesi’ne götürüldü.