CHP'li Refik Eryılmaz'ın El-Muharebat'la ilişkisi var

AK Partili Şamil Tayyar: CHP Milletvekili Refik Eryılmaz’ın El Muharebat’la ilişkisi var.

CHP'li Refik Eryılmaz'ın El-Muharebat'la ilişkisi var
Eski gazeteci yazar Ak Parti Milletvekili Şamil Tayyar gündemi sarsacak bir iddiada bulundu.

Ak Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, Beyaz Tv'de ekrana gelen 1'e Bir programında CHP Milletvekili Refik Eryılmaz hakkında müthiş bir iddiada bulundu .
Gazeteci Cüneyt Ünal 'ı 90 gündür esir tutulduğu Şam 'dan kurtarmak için giden CHP 'li milletvekillerinin Suriye lideri Beşşar Esad ile çektirdiği aile fotoğrafı Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan 1 'e Bir programında masaya yatırıldı.

“CHP 'li Refik Eryılmaz radikal bir sol örgütün içinde özel bir fraksiyonun temsilcisidir” diyen Tayyar sözlerini şöyle sürdürdü:

SURİYE GİZLİ SERVİSİYLE İLİŞKİSİ VAR
O fraksiyonun temel işlevi ise Antakya ile Suriye 'nin birleşmesini destekleyen tezdir. Refik Eryılmaz 'la ilgili devletin arşivinde çok özel bilgiler var. Refik Eryılmaz yakın bir zamanda Aydınlık gazetesinin Ankara temsilcisini Esad 'a götürdü ve röportaj yaptırdı. Refik Eryılmaz 'ın o gençlik yıllarında itibaren Suriye gizli servisi El Muharebat 'la ilişkisi var.

O GEZİYİ ESED Mİ FİNANS ETTİ?

Yakın bir zamanda Esad, bir strateji üretti. Bu çerçevede Saadet Partisine Esad 'ın ekibinden bir teklif götürüldü. Suriye 'ye davet ettiler. Kamalak gitti, poz verdi ve Suriye lehine açıklamalar yaptı. Kamalak 'a soruyorum “O geziyi Esad mı finanse etti, yoksa siz kendi imkanlarınızla mı gittiniz? Bize gelen bilgi böyle bir teklif olduğu yönünde. Daha sonra aynı teklifi BBP, BDP ve MHP 'ye yaptılar. Aynı soruyu CHP 'lilere de yöneltiyorum. Masrafları Esed mi karşıladı yoksa siz kendi cebinizden mi harcadınız?

BEYAZ GAZETE