Memati'nin katili bulundu...Nesrin kendini astı... Polat pusuya düştü

ATV’nin fenomen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu'nun dün akşam ekrana gelen bölümünde büyük sır ortaya çıktı.

Memati'nin katili bulundu...Nesrin kendini astı... Polat pusuya düştü
Perşembe akşamı ATV ekranlarında yayınlanan Kurtlar Vadisi Pusu'nun yeni bölümünde yine heyecan dolu gelişmeler yaşandı.

POLAT HELİKOPTERİ HAVAYA UÇURDU


Polat Alemdar ve ekibi düştükleri pusunun içinden kurtuldular ve ihtiyarlar tarafından arkadaşları için takas yapmak üzere gönderildikleri yerde pusuya düştüler. Polat Alemdar önce kendi ekibini kurtardı, ardından KGT elemanı olan genç ekibi kurtardı. Polat Alemdar 'ın helikopteri havaya uçurduğu sahneler ise Twitter 'da gecenin konusu oldu.

PUSAT NE DE OLSA LAZ ZİYA 'NIN TORUNU


Nesrin'in Mete ile beraber olduğunu öğrenen Pusat, dedesi Laz Ziya gibi annesini intihara sürükler. Annesinin kendisini asmasını isteyen Pusat Son anda hislerine yenik düşerek Nesrin 'in kendini astığı ipi kesti.

OPERASYON TALİMATI VERDİ


Yeni sezonun başından beri Memati'nin ölüm emrini veren kişi merak ediliyordu. Polat Alemdar Memati'nin katillerinin izini sürmeye devam eder, Hüsnü'nün hastanede İmdat'a zorla ilaç içirdiği aklına gelen Polat Alemdar, Mete Aymar'ın adamının yakaladıkları kişiye zorla siyanür içirerek öldürdüğü olayını çözer ve operasyonun başlatılması talimatını verir.

POLAT ALEMDAR GERÇEĞİ ÖĞRENDİ


Memati'nin ölümüyle ilgili olarak operasyon başlatan Polat Alemdar Mete Aymar'ın adamı olan Nafiz'i aldı. Nafiz işkenceyle konuşmayınca beynin operasyonu yaptırarak konuşturuldu ve Memati'yi öldürten kişinin ihtiyarlar başkanı olduğunu açıklayınca yer yerinden oynadı. Cahit'in telefonda Polat'a 'Memati'nin ölüm emrini İhtiyarlar'ın yeni başkanı vermiş ' sözleri hem ekran başındakilerin hem de Polat'ın kanını dondurdu Bu sırada Kandil'de operasyonda olan Polat Alemdar, Kara, Abdülhey ise zor durumda kaldı. Polat'ın göğsünde, Kara'nın da alnında beliren lazer noktaları ise gerilimin dozunu ikiye katladı.

BEYAZ GAZETE