İçişleri Bakanlığı'ndan 6 Derneğe Daha Proje Yardımı
İçişleri Bakanlığı’nın 2012 yılı bütçesinden proje karşılığı derneklere verilen hibe programından yararlanmak üzere Ordu’dan 50 dernek proje desteği almak üzere başvuruda bulunurken, bunlardan 6'sı proje karşılığı yardım almaya hak kazandı.

Valilik Büyük Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen proje tanıtım toplantısına Vali Orhan Düzgün, Vali Yardımcısı Abdullah Demir, Perşembe Kaymakamı Abdullah Küçük, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Selami Aydın, İl Dernekler Müdürü Nazan Aydoğan, İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Türkkan, İl Kültür ve Turizm Müdürü Erkan Gülderen, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Murat Yıldırım, İl Sosyal Etüd ve Proje Müdürü Eyyübi Kılıç, dernek başkanları ve yöneticileri katıldı.
Vali Orhan Düzgün, İçişleri Bakanlığı bütçesinden proje karşılığı derneklere verilen hibe programından, eylül ayı değerlendirmelerinde yardımı almaya hak kazanan projelerin tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada, Ordu’nun, son yıllarda çok sayıda proje üreterek, gerek AB hibe fonlarından, gerekse kalkınma ajansı fonlarından en fazla destek alan iller arasında en ön sıralarda yer aldığını söyledi.
Projelerle ilgili bilgi sunumunun ardından, İçişleri Bakanlığı Değerlendirme Kurulu'nun, 2012 yılı Eylül ayında proje yardımı almaya hak kazanan Fatsa Şizofreni Dostları Dayanışma Derneği, Ordu Sema Hukuk ve Tahkim Derneği, Ordu Sanat Evi, Ordu Muhtarlar Derneği, Perşembe Dayanışma ve Kalkınma Derneği ile Ordu Tanıtım Kulübü Derneği Başkanlarına Vali Orhan Düzgün tarafından protokolleri verildi
