Milletvekili Mazıcıoğlu, Naci Topçuoğlu Meslek Yüksekokulu’nu Ziyaret Etti

AK Parti Gaziantep Milletvekili İbrahim Halil Mazıcıoğlu, Naci Topçuoğlu Meslek Yüksekokulu’nu ziyaret ederek, uygulama atölyelerini gezdi.

Milletvekili Mazıcıoğlu, Naci Topçuoğlu Meslek Yüksekokulu’nu Ziyaret Etti
Gaziantep Milletvekili İbrahim Halil Mazıcıoğlu, Her geldiğinde yeni bir üretim ve imalatla karşılaştığını belirterek, “ İnsanın isterse Naci Topçuoğlu Meslek Yüksekokulu’ndaki imkanlarla başarısız olması imkansızdır. Türkiye’ye örnek olan bu okul sayesinde sanayi bölgelerinde okulların açılmasıyla ilgili kanun çıkarttık. Öğrencilerin sanayi ve üretimle iç içe olmasını sağlayarak işsizliğin önüne geçilecektir. Sanayi bölgesinde yapılan ilk örnek teşkil eden Meslek Yüksekokulumuz için elimizden gelen her şeyi yapmaya hazırız ”dedi.

Naci Topçuoğlu Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Mehmet Civan ise 2007-2008 yılında iki programla ve 115 öğrenciyle eğitim ve öğretime başladığını belirterek, “okulumuzun şu an 12 programı ve toplam 813 öğrencisi vardır. Naci Topçuoğlu Meslek Yüksekokulunun karşısında şu an bir tane teknik meslek lise, 1 tane öğrenci yurdu ve kreş inşası devam etmektedir. İki yıl sonra okulun bulunduğu alan 3 bin 500 kişilik bir eğitim kompleksi haline gelecektir.” Naci Topçuoğlu Meslek Yüksekokulu Müdürü n Doç. Dr. Mehmet Civan, cam ve seramik işlemeciliği atölyesinde yapılan cam vazoyu Gaziantep Milletvekili İbrahim Halil Mazıcıoğlu’na hediye etti .
Kaynak: İHA