Genç Müsiad Konya Şubesi, Ankara'da Ziyaretlerde Bulundu

Genç MÜSİAD Konya Şubesi Yönetim Kurulu ve üyeleri, Ankara'da TBMM ve Bakanlıklara özel ziyaret düzenledi.

Genç MÜSİAD Konya Şubesi'ni Ankara gezisinde ilk olarak AK Parti grup toplantısına katılan Gençler Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşmasını dinledi.

Grup Toplantısı'nın ardından Genç MÜSİAD Konya Şube Başkanı Yakup Barınlı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a günün anısına hediye takdim etti.

Grup toplantısının ardından AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Baloğlu, Genç MÜSİAD Yönetim Kurulu ve üyelerine yemek ikram etti. Genç MÜSİAD'lılara tavsiyelerde bulunan Baloğlu, ''Sizin gibi değerli şahsiyetleri burada ağırlamaktan mutluluk duyarım. Sizlere çok teşekkür ediyorum. Sizleri her zaman ağırlamak isterim ne zaman isterseniz ziyaretlerimize gelebilirsiniz'' dedi.

Genç MÜSİAD Konya Şube Başkanı Yakup Barınlı da Ak Parti Konya Milletvekili Mustafa Baloğlu'na teşekkür ederek, ''Bu vatana layık birer iş adamı olma uğrunda ilerlemeye gayret sarf ediyoruz ve inşallah bu yolda da başarılı olmaya çalışıyoruz. Sizleri örnek alıp sizin çalışma hızınıza yetişmeye gayret gösteriyoruz'' şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Genç MÜSİAD üyeleri tarafından Mustafa Baloğlu'na günün anısına hediye takdim edildi.

Daha sonra Dışişleri Bakanlığı'na geçen Genç MÜSİAD üyelerini burada Dışişleri Bakan Yardımcısı Naci Koru karşıladı.

Türkiye'nin dış ilişkiler konusunda nasıl bir politika izlediğini anlatan Dışişleri Bakan Yardımcısı Naci Koru, ''Şu anda 69 ülke ile vizesiz giriş-çıkış yapabiliyoruz. Türkiye artık dünyaya örnek olan ülkeler arasında yer alıyor'' dedi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcı Halil Etyemez'i de ziyaret eden Genç MÜSİAD üyeleri, Etyemez'den bakanlık çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Konyalı gençleri ağırlamaktan mutluluk duyduğunu belirten Etyemez, ''Bizleri unutmayıp ziyaretimize geldiğiniz için teşekkür ederim. Hepiniz birer genç iş adamı veya iş adamı adayısınız. Allah'ın yardımı yürüdüğünüz yolda sizlerin üzerinde olsun. Sizler Türkiyemizin geleceğisiniz, yarınlarısınız'' diye konuştu.

Genç MÜSİAD Üyeleri Ankara programında; Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, TBMM İdare Amire Ak Parti Konya Milletvekili Mustafa Kabakçı, Türkiye'nin en genç Milletvekili Bilal Macit, Konya'nın en genç Milletvekili Mustafa Akış ve Konya Milletvekilleri, AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Zafer Çubukçu'yu da makamlarında ziyaret etti.

Yayıncı: Murat Aslan
Kaynak: AA