Ak Parti'li Soner Aksoy'dan "Restorasyon" Açıklaması

AK Parti Kütahya Milletvekili Soner Aksoy, muhalefetin bu güne kadar yaptığı tahribatların etkisinin gün geçtikçe azaldığını ve Türkiye'nin normalleştiğini söyledi.Aksoy, son 10 senede yerinden oynayan taşların oturtulması için bir dizi çalışma yapıldığını ve yapılan çalışmalara üç ana başlık altında "Restorasyon" çalışması olarak değerlendirdi.

Ak Parti'li Soner Aksoy'dan 'Restorasyon' Açıklaması
Milletvekili Soner Aksoy'un açıklaması şöyle: "Restorasyon çalışmaları bildiğiniz gibi her sahada süratle devam etmektir. Daha önce; 1. Demokraside Restorasyon, 2. Ekonomide Restorasyon, 3. Dış Politikada Restorasyon demiştik. Bu düzenlemelere yine bildiğiniz gibi sağlıkta yenileme ve restorasyon, eğitimde yenileme (4+4+4) restorasyonu yapıldığı gibi, alt yapı hizmetlerinde de, bölünmüş yol, köprü, tünel, hızlı tren, hava alanı, baraj, göletler ve sulama sistemleriyle tüm Türkiye elden geçirilmiştir. Muhalefetin bu güne kadar yaptığı tahribatların artık etkisi gün geçtikçe azalmakta ve Türkiye normalleşmektedir.

Bütün bu yapılanlardan Kütahya'mız da nasibini almıştır.Memur işçi, emekli vatandaşlarımızla, garip guraba, fakir fukara ve bilhassa özürlü vatandaşlarımız da sosyal yardımlaşma ve destekleme hizmet ve vakıflardan destek ve yardım görmüşlerdir. Öğrencilerimizin okuma imkanları artmış, burslu öğrencilerimiz yeterli imkana sahip olmuştur.İktidara geldiğimiz 2002 yılından buyana hükümet olarak en çok önem verdiğimiz konulardan bir tanesi de sosyal devlet olmaktır. Bu kapsamda ihtiyacı olan tüm vatandaşlarımıza yardım konusunda büyük atılımlarda bulunulmuştur. Yapılan yardımlar sayesinde garip, guraba, yaşlı, ihtiyacı olan öğrencilerimize, kadınlarımıza daha iyi bir hayat sunmak için elimizden geleni yapmaktayız. Yapmaya da devam edeceğiz. Bunların arasında bulunan periyodik yardımlar, sağlık yardımları, sosyal yardımlar, eğitim yardımları, gıda yardımları, kömür yardımları bulunmaktadır. "
Kaynak: İHA