İşıktepe Hizmet Bekliyor

Büyük Birlik Partisi Nilüfer İlçe Başkanı Mustafa Aydın, Niüfer ilçesine bağlı Işıktepe Mahallesi’nin hizmet beklediğini söyledi.

İşıktepe Hizmet Bekliyor
Sanayi Sitesi ile Ataevler Mahallesi arasında kalan Işıktepe Mahallesi’nin tabelasının olmadığını belirten Aydın, “Belediye ile Sağlık Müdürlüğü yetkililerini mahallenin eksiklerini gidermeleri için göreve çağırıyoruz. Nilüfer ilçemize bağlı olan Işıktepe Mahallesi’nin Ata Caddesi’ne bağlantı yollarının gayri resmi olması, mahalle sakinlerini sıkıntıya sokuyor. Mahalleye giriş çıkış bağlantılarının geçici olarak yapıldığı ve nizami olmadığından dolayı sürücülerin kaza yapma riski artıyor. Mahalle sakinlerinin yaya olarak karşıya geçmeleri için yapılan üst geçit dik olması sebebiyle işlevini yerine getiremiyor. Yaşlı, engelli ve öğrenciler başta olmak üzere, hiç kimse tarafından kullanılmıyor. Kazalar açısından tehlike arz eden üst geçidin daha kullanışlı hale getirilmesi gerekir. Işıktepe’nin diğer önemli bir meselesi de alt yapıdır. Bazı sokaklarda yağmur giderleri olmadığından dolayı, yağmurun yağması ile beraber evleri su basıyor” dedi.

“Yaklaşık 5 bin nufusa sahip olan Işıktepe Mahallesi’nde aile hekimliğinin bulunmaması kabul edilebilecek bir durum değil” diyen Aydın, “Nüfusun çoğu Fatih Sultan Mehmet Bulvarında bulunan aile hekimliğine gitmek zorunda kalıyor. Ulaşımın zaten sıkıntılı. Mahalle sakinleri zor durumda kalıyor. 2009 seçimleri öncesi, yetkililerin eksiklerin giderilmesi ile alakalı mahalleliye söz verilmesine rağmen sözlerini yerine getirmemelerini vatandaşların takdirlerine bırakıyorum” diye konuştu.

Kaynak: İHA