Fotoğraf Yarışması Başlıyor

Adapazarı Belediyesi “Adapazarı’nda öğrenci olmak” konulu fotoğraf yarışması düzenliyor.

Fotoğraf Yarışması Başlıyor
Yarışmaya il sınırları içinde eğitim ve öğretim gören öğrenciler okul ve şehir hayatını konu alan fotoğraflarıyla katılabilecek. Gönderilen fotoğraflara konu olan kişilerin öğrenci olduğuna dair kimliği vurgulanmalıdır.3 kategoride yapılacak yarışmaya uygun şartları taşıyan öğrenciler birden fazla kategoride yarışmaya katılabilecek.

Birinci kategori yarışmasında birinciye 1500 TL,ikinciye 1250 TL,üçüncüye 1000 TL’lik ödül verilecek.Mansiyon olarak da 3 kişiye 500 TL verilecek.İkinci kategoride birinci,ikinci ve üçüncüye Netbook bilgisayar verilecek.

Üçüncü kategoride 3 adet 250 TL’lik alışveriş çeki verilecek. Adapazarı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne yapılacak başvurular 17 Aralık’ta sona erecek. Sonuçlar 27 Aralık’ta seçici kurulun değerlendirmesi ile açıklanacak. Seçilen fotoğrafların sergisi ve yarışmacıların ödül töreni Ocak ayında yapılacak. Yarışmayla ilgili bilgi almak isteyenler 278 6831 numaralı telefondan bilgi alabilecekler. Yarışmacılar en fazla 5 fotoğrafla yarışmaya katılacaklar .
Kaynak: İHA