Eğitim Setleri Çocukların Yüzünü Güldürdü

Bursa’yı baştan başa yenilerken sosyal sorumluluk projelerine de aralıksız devam eden Büyükşehir Belediyesi tarafından dağıtılan eğitim setleri, Çocuk Merkezi’nden yararlanan çocukların yüzlerini güldürdü.

Eğitim Setleri Çocukların Yüzünü Güldürdü
Büyükşehir Belediyesi, sosyal sorumluluk odaklı çalışmaları kapsamında, eğitime ve geleceğin emanetçileri olan çocuklara destek vermeye devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle okullarda dağıtımı yapılan 20 bin eğitim seti öğrencilere moral oluyor.

Eğitim setlerinin bir bölümü, Büyükşehir Belediyesi Çocuk Merkezi’nden yararlanan çocuklara da dağıtıldı. İhtiyaç sahibi öğrencilerin boş zamanlarını değerlendirdikleri ve kişisel gelişimlerine yardımcı olan eğitimlere katıldıkları Çocuk Merkezi’ne kayıtlı 100 çocuk, okul çantası, küçük ve büyük boy defterler, kalem kutusu, matara ve kalem gibi kırtasiye malzemelerinden oluşan eğitim setini sevinçle aldı. Okulların açılmasının üzerinden yaklaşık 1,5 ay geçmesine rağmen henüz kırtasiye malzemelerini tamamlamadıklarını anlatan bazı öğrenciler, Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle okul ihtiyaçlarını tamamlamanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Kaynak: İHA