Başkan Alaydın, Milli Sporcuları Kabul Etti

Belediye Başkanı Fehmi Alaydın, Bitlisli atlet Sönmez Dağ, Serkan Demir, Yetkin Tunçtan ile Atletizm Antrenörü Fadıl Kara'yı makamında kabul etti.

Alaydın, yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Bitlis'in köklü tarihi itibarıyla milli sporcular yetiştiren bir il olduğunu söyledi.

Kentte milli takım düzeyinde sporcuların yetişmesi ve bunların uluslararası arenada başarı kazanmalarının mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Alaydın, ''Belediye başkanı olarak her zaman sporun ve sporcuların yanında oldum. Belediye olarak yarışmalara ve spor kulüplerin destek veriyoruz. Desteklerimiz devam edecek. İlimizi ve ülkemizi uluslararası yarışmalarda temsil etmiş tüm sporculara ve hocalarımıza teşekkür ediyorum'' dedi.

Atletizm Milli Takım Antrenörü Fadıl Kara ise Alaydın'a, sporculara verdiği destekten dolayı teşekkür etti.

Kara, ''Bu yıl Avrupa, Balkan ve dünya şampiyonlarında düzenlenen pist ve dağ koşusu şampiyonlarında Sönmez Dağ, Serkan Demir ve Yetkin Tunç büyük başarıya imza attı. Bu başarılı atletlerimizi başkanımız ödüllendirdi. Bitlis'te atletizm sporunu üst seviyelere çıkarmayı hedefledik. Başkanımızın sunacağı desteklerle gençlerimiz Avrupa ve dünya şampiyonlarında Türk bayrağını dalgalandırmaya devam edecek'' diye konuştu.

Konuşmaların ardından Alaydın, sporculara çeşitli hediyeler verdi. Kara ise, Alaydın'a bir forma hediye etti.

Muhabir: Yunus Okur / Şener Toktaş

Yayıncı: Levent Harman
Kaynak: AA