Araban Milli Eğitim Müdürü Gündeş, Pansiyonda İncelemelerde Bulundu

Gaziantep'in Araban İlçe Milli Eğitim Müdürü Şükrü Gündeş, Araban Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’nde eğitim gören 154 öğrencinin kaldığı erkek orta öğretim pansiyonunda incelemelerde bulundu.

Araban Milli Eğitim Müdürü Gündeş, Pansiyonda İncelemelerde Bulundu
İlçe Milli Eğitim Müdürü Gündeş, beraberindeki Araban Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Müdür Baş Yardımcısı Yusuf Alkurt, Araban Lisesi Müdürü Turan İrisöz, Araban Cumhuriyet İlk ve Orta Okul Müdürü Şıh Mehmet Gülmüş ve Arabanlı esnaftan Fikret Özdemir ile birlikte, akşam saatlerinde Araban Erkek Orta Öğretim Öğrenci Pansiyonu'nda incelemeler yaptı. Yatakhane, lavabo, yemekhane ve pansiyon içerisindeki temizlik ve tertip düzenini denetleyen Gündeş, daha sonra gece etüt dersi yapan öğrencilerle bir süre sohbet etti. Gündeş, öğrencilerle tek tek görüşerek taleplerini dinledi. Pansiyonda kalan öğrencilerin, pansiyon kütüphanesinde kaynak ders kitaplarının eksikliğini bildirmesi üzerine Gündeş, pansiyon kütüphanesindeki kaynak ders kitaplarının arttırılacağı konusunda öğrencilere söz verdi.

Gündeş, eğitimde standardı ve kaliteyi yakalamak için öğrencilerin barındıkları pansiyonların temizliği ve düzeninin çok önemli olduğunu belirtti.

Kaynak: İHA