Zakkum, Yeni Single Çalışmasıyla TTNET Müzik'te

TTNET'in dijital müzik platformu TTNET Müzik, ''Ahtapotlar'' isimli şarkısıyla beğeni toplayan Zakkum grubunun yeni single çalışmasını müzikseverlerle buluşturdu.

Zakkum, Yeni Single Çalışmasıyla TTNET Müzik'te
Yapılan açıklamaya göre, ilk albümünü çıkardığı 2007 yılından bu yana yükselişini sürdüren, ''Ahtapotlar'' adlı şarkısıyla büyük başarı yakalayan Zakkum, 2013 yılının başında çıkaracağı yeni albümü öncesinde dinleyicilerine bir single çalışması sundu.

Dijital platformlar arasında ilk kez TTNET Müzik'te yayınlanan ''Ben Böyle Değildim'' adlı single'da, ''Ben Böyle Değildim'' ve ''Üç Dirhem'' isimli iki yeni Zakkum şarkısı yer alıyor. Halen müzik kanallarında en çok gösterilen şarkılardan biri olan ''Ahtapotlar''ın akustik versiyonu da ilk defa CD formatında sunuldu. Single çalışma ile aynı ismi taşıyan ''Ben Böyle Değildim'' şarkısına bir de klip çeken Zakkum, 2013 başında çıkartacağı yeni albümün hazırlıklarına Ankara'da devam ediyor.

TTNET Müzik kullanıcıları, TTNET Müzik'te yer alan 3 milyona yakın şarkıyla birlikte Zakkum'un ''Ben Böyle Değildim'' single'ında yer alan şarkıları da ücretsiz olarak dinleyebiliyorlar. Bununla birlikte, TTNET Müzik'teki tüm şarkılar ve albümler tek bir ''tık''la indirilebiliyor.Daha önce kullanılan paket satın alma sistemine ek olarak getirilen bu yeni hizmetten faydalanabilmek için sadece üye girişi yapmak yeterli oluyor.

TTNET Müzik'te tek bir şarkı 1 liraya, albümler ise liraya satın alınabiliyor. Ücretlendirme ise kullanıcıların TTNET ADSL faturasına yansıtılıyor. TTNET müşterileri dilerlerse TTNET Müzik'ten 100 şarkılık paketi 3 liraya satın alabiliyor. Diğer TTNET Müzik kullanıcıları ise 100 şarkılık paketi mobil ödeme üzerinden 4 liraya satın alma şansına sahip oluyor. Müzikseverler, indirdikleri şarkı ve albümleri istedikleri cihaza aktararak diledikleri yerde dinleyebiliyor.

En sevilen şarkıcı ve grupların yeni albüm ve şarkılarının dijital platformlar arasında ilk kez yayınlandığı, içinde 3 milyona yakın şarkıyı barındıran TTNET Müzik ile müzikseverler, her an her yerde kaliteli müziğin tadını çıkarabiliyor. Kullanıcılar TTNET Müzik'e ''www.ttnetmuzik.com.tr'' adresinden ulaşılabildikleri gibi, mobil cihazlar için geliştirilen TTNET Mobil Müzik uygulamasıyla da dilekleri parçaları istedikleri yerde dinleyebiliyor. iPhone, iPod, iPad ve Android işletim sistemli cihazlar için özel olarak tasarlanan TTNET Mobil Müzik uygulaması, AppStore ve GooglePlay'den ücretsiz olarak indirilebiliyor.

Muhabir: Semra Orkan

Yayıncı: Yılmaz Yıldız
Kaynak: AA