Hsyka’nın Kararı İle 1. Sınıfa Ayrılan Hakime Ayşe Beyza İkibaş İçin Mazbata Töreni Düzenlendi

Giresun’un Şebinkarahisar adliyesi’nde, Hakim ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) Kararı İle 1. sınıfa ayrılan Ayça Beyza İkibaş’ın mazbatası verildi.

Hsyka’nın Kararı İle 1. Sınıfa Ayrılan Hakime Ayşe Beyza İkibaş İçin Mazbata Töreni Düzenlendi
Şebinkarahisar Adalet Sarayında, adliye personelinin de katıldığı Asliye Hukuk Mahkemesi ve Sulh Ceza Mahkemesi Hakimi Ayça Beyza İkibaş için mazbata töreni düzenlendi.

Törende, Ayça Beyza İkibaş’a mazbatasını veren Şebinkarahisar Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Mustafa Özçelik “Hakime Hanıma hizmet anısı olan plaketin ve mazbatanın benim tarafından tevdi edilmesinden de ayrıca büyük bir mutluluk duyuyorum. Hakime Hanıma bundan sonraki meslek hayatında başarılar dilerim.” dedi.

Şebinkarahisar Asliye Hukuk Mahkemesi ve Sulh Ceza Mahkemesi Hakimi Ayça Beyza İkibaş ise konuşmasında, 1. sınıfa ayrılmakta elbette yaptığı çalışmaların önemi olduğunu belirtti.

Hakim İkibaş konuşmasında, “Bu çalışmaları diğer emeği geçenlerle birlikte yaptım. Bu nedenle onlara ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum. Diğer meslektaşlarının da 1.sınıfa ayrılmalarını temenni ettiğini ve törene katılımlarından dolayı da herkese teşekkür ederim.” dedi.

Tören tebriklerin kabulü ve törene katılanların o günün anısına çektirdiği fotoğraflarla sona erdi .
Kaynak: İHA