İncirliova Jandarması Bayramda Yollardaydı

İncirliova İlçe Jandarma Komutanlığı'na bağlı trafik ekipleri, Kurban Bayramı tatili boyunca sürücülerin hem bayramlarını kutladı hem de dikkatli olmaları için uyardı.

İncirliova İlçe Jandarma Komutanlığı'na bağlı trafik ekipleri, Kurban Bayramı tatili boyunca yaptıkları trafik uygulamalarında, sürücüleri araçlarını dikkatli kullanması yönünde uyarırken, aynı zamanda çikolata ve şeker ikram ederek, bayramlarını kutladı.

6 günlük Kurban Bayramı ve Cumhuriyet Bayramı süresince İncirliova’da jandarma bölgesindeki karayollarını kullanan sürücüler, jandarma trafik ekipleri tarafından uygulamaya tabi tutuldu. Araçları durduran ekipler, sürücüleri dikkatli araç kullanmaları, yorgun, ehliyetsiz ve alkollü araç kullanmamaları, emniyet kemerlerini sürekli takılı tutmaları, trafik kurallarına uymaları konusunda uyardılar. Hız yapmamaları konusunda da yapılan uyarıların ardından sürücülere çikolata ve şeker ikram edildi.

Çikolata ve şeker ikramı ile karşılanan sürücüler ise, bayram boyunca sürecek uygulamadan büyük memnuniyet duyduklarını belirterek, Jandarma ekiplerine teşekkür etti .
Kaynak: İHA