Keçiören’de Bayramlaşma Töreni Düzenlendi

Kurban Bayramı dolayısıyla Keçiören Belediyesi tarafından bayramlaşma töreni düzenlenirken, Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, yediden yetmişe tüm Keçiörenlilerin bayramını kutladı.

Keçiören’de Bayramlaşma Töreni Düzenlendi
Keçiörenliler, Keçiören Belediyesi tarafından Kurban Bayramı dolayısıyla düzenlenen bayramlaşma töreninde bir araya gelirken, belediye binasındaki törene yediden yetmişe yüzlerce Keçiörenli katıldı.

Vatandaşlarla tek tek bayramlaşan ve yakından ilgilenen Başkan Mustafa Ak, minik konuklarına da harçlık vererek oyuncak hediye etti. Keçiörenlilerin bayramını kutlayan Ak, bayramlarda dayanışma, hoşgörü, birlik ve beraberlik duygularının yoğun olarak yaşandığını belirtti.

Dünyadaki sıkıntıların sona ermesi ve herkesin bayramı bayram tadında yaşaması temennisinde bulunan Başkan Ak, "Bayramlar herkesin bir arada olduğu umut ve sevgi duygularının yoğun olarak yaşandığı özel günler. Bizler de genciyle, yaşlısıyla, çocuğuyla böyle anlamlı bir günde birlikte olmaktan dolayı büyük mutluluk duyuyoruz. Bayramlar insanlar arasında bir bütünleşmenin, birlik ve beraberliğin, kardeşliğin ve paylaşmanın ifadesidir. Bu bayram da farklı coğrafyalarda yine üzüntü ve gözyaşı var. Dünyadaki tüm sıkıntıların biran önce bitmesini, herkesin bayramı bayram tadında yaşamasını temenni ediyoruz. Tüm Keçiörenli vatandaşlarımızın Kurban Bayramlarını en kalbi duygularımla kutluyor, sevdikleriyle birlikte nice bayramlar geçirmelerini diliyorum. Bayramlarda yoğun olarak yaşanan hoşgörü, sevgi, saygı, kardeşlik, dayanışma ve birlik beraberlik duygusunun daimi olmasını temenni ediyorum" ifadelerini kullandı.

Başkan Ak, ayrıca vatan uğruna canlarını feda eden şehitleri ve gazileri de rahmet ve şükranla andıklarını kaydetti

Kaynak: İHA