Ceyhan’da Burç Okulları’na Üç Ödül Birden

Özel Burç Ceyhan İlköğretim Okulu öğrencileri, yeni bir başarıya daha imza attı.

Ceyhan’da Burç Okulları’na Üç Ödül Birden
‘Cumhuriyet Bayramı’ kapsamında Ceyhan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nce düzenlenen resim, şiir ve kompozisyon yarışmasında Özel Burç’a 3 dalda, 3 ayrı ödül birden verildi.

’29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 89. yıldönümü kutlamaları kapsamında organize edilen ‘Atatürk ve Cumhuriyet’ temalı resim, şiir ve kompozisyon yarışmasına ilçe genelindeki ortaöğretim kurumlarından yoğun katılım olduğu kaydedildi.

Başkanlığını İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Yunus Evlice’nin üstlendiği komisyonun kararına göre; Özel Burç Okulu 8-B sınıfı öğrencisi Esra Bulut, kompozisyon dalında birinci olurken, yine aynı sınıfta eğitim alan Betül Urhan resim dalında ikincilik, şiir dalında ise üçüncülük aldı.

Özel Burç Ceyhan İlköğretim Okulu Müdürü Evliya Demiraslan, eğitimin sadece matematik ve fen olmadığı, bir de sosyal etkinlikler ayağı da olduğunu hatırlattı. 8. sınıf öğrencilerinin şu anda tamamen Seviye Belirleme Sınavı’na (SBS) odaklandığını kaydeden Demiraslan, “Biz öğrencileri sadece test çözümüne odaklı bir eğitim vermiyor, onları aynı zamanda hayata hazırlıyoruz” dedi.

Demiraslan, “Çocuklarımız, 8. Sınıf oldukları için oldukça yoğun bir şekilde sınav maratonuna hazırlanıyorlar. Buna rağmen elde ettikleri başarı bizi daha fazla mutlu etti. Sınav yılı olması nedeniyle yoğun ders programlarına rağmen bu başarıyı elde eden öğrencilerimizi kutluyorum” diye konuştu.

Kaynak: İHA