BBP Genel Başkanı Destici, Bayram Namazını Tacettin Dergahında Kıldı

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, bayram namazını Tacettin Dergahı’nda kıldı.

Destici, bayram sebebiyle yaptığı açıklamada, “Bugün o dağlarda kahramanca vatan savunması, milletin birliği için bizim huzur içerisinde milletimizin bu bayramları geçirebilmesi için mücadele eden kahraman polisimize, özel harekatçılarımıza, askerlerimize, korucularımıza millet adına teşekkür ediyorum. Öncelikle onların bayramlarını tebrik ediyorum. İnşallah bu bayram vesilesiyle onları daha güçlü kılar, onları korur ve yüceltir” dedi.

Tacettin Dergahı Camii'nde bayram namazını kılan BBP Genel Başkanı Destici, camiden çıkarken çocuklara harçlık verdi. Destici, partililerle birlikte namazın ardından merhum Muhsin Yazıcıoğlu’nun kabrine geçti. Destici, Yazıcıoğlu’nun mezarı başında dua etti sonra mezarına çiçek bıraktı.

Destici, basın mensuplarına da bayram mesajı verdi. Destici, İslam dünyasındaki Müslüman kardeşlerinin Kurban Bayramını tebrik ederek, insanlığa barış, huzur getirmesini temenni etti. Birçok İslam coğrafyasında kan ve gözyaşının devam ettiğini belirten Destici, şöyle konuştu: “Suriye’de, Filistin’de, Somali’de, Arakan’da, Afganistan’da, Irak’ta, Doğu Türkistan’da, Kafkaslarda, Balkanlar’da dünyanın neresinde sahipsiz diyebileceğimiz, devlet haline gelememiş bir sürü İslam Devleti içerisinde bile Müslümanlara karşı kıyım devam ediyor. İnşallah bu bayram İslam aleminin uyanışına, birliğine, beraberliğine ve emperyalizmin bu kanlı çizmelerinden kurtuluşuna vesile olur.”

Destici, Türkiye’nin 30 yıldır terörle mücadele ettiğini hatırlatarak şunları söyledi: “Bugün o dağlarda kahramanca vatan savunması, milletin birliği için bizim huzur içerisinde milletimizin bu bayramları geçirebilmesi için mücadele eden kahraman polisimize, özel harekatçılarımıza, askerlerimize, korucularımıza millet adına teşekkür ediyorum. Öncelikle onların bayramlarını tebrik ediyorum. İnşallah bu bayram vesilesiyle de onları daha güçlü kılar, onları korur ve yüceltir.”

Yoksul insanlarında kurban kestiklerini söyleyen Destici, kurban bayramının birliğe, beraberliğe katkı sağlayacağını belirtti .
Kaynak: İHA