Beydağ Belediyesi Mezarlık Yolunu Bayrama Yetiştirdi

Beydağ İlçe merkezinde altyapısı eksik durumda bulunan yollarda çalışmalarını sürdüren Beydağ Belediyesi, Aşağı Aktepe Mahallesi’nde mezarlık yolunu kilit taş ile kapladı.

Beydağ Belediyesi Mezarlık Yolunu Bayrama Yetiştirdi
80. Yıl Aşağı Aktepe İlköğretim Okulu’ndan Aktepe Mahalle Mezarlığı’na kadar olan bölümde yapılan çalışmalar kapsamında yaklaşık 500 metrekarelik alanda kilit taş kaplaması yapıldı. Yol boyunca yer alan bahçelerin istinat duvarları da belediye tarafından yapılan çalışma ile yenilendi. Yağışlı havalar için yağmur suyu drenaj hatları da hazırlandı.

Çalışmaları yerinde inceleyen Beydağ Belediye Başkanı Vasfi Şentürk, “İlçemizde toprak yol, bozuk yol kalmaması adına göreve geldiğimizden bu yana durmaksızın çalışmalarımızı sürdürdük. Kendi ekiplerimizle gerçekleştirdiğimiz çalışmalarla tüm mahallelerimizde eksikleri gideriyoruz. Aşağı Aktepe’deki bu yolumuzu da yağmurlar başlamadan bayrama yetiştirmeye çalıştık. Temel belediyecilik hizmetlerini bir an evvel tamamlayarak ilçemizi geleceğe hazırlamak zorundayız” diye konuştu.

Kaynak: İHA