Amasya'da Tamirde Bulunan Ptt'ye Ait Motosikleti Çalan Hırsızlar İş Yerinin Güvenlik Kamerası Tarafından Saniye Saniye Görüntülendi

Amasya'da tamirde bulunan PTT'ye ait motosikleti çalan hırsızlar, iş yerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.

Alınan bilgilere göre, gece saatlerinde Kirazlı Dere Mahallesi Eski Sanayi Sitesi'nde Ahmet Yılmaz'a ait motosiklet tamirhanesinde yaşanan hırsızlık olayı güvenlik kameralarınca görüntülendi.

Tamirhanenin önünde bulunan motosikletleri kontrol eden yaşları küçük 4 çocuktan biri üzerinde anahtar bulunan PTT'ye ait 05 ED 514 plakalı motosikleti çalıştırarak olay yerinden uzaklaştı.

Bir süre sonra aynı sokakta esnaflar tarafından fark edilerek polise teslim edilen çocukların motosikleti çaldıkları an güvenlik kameralarınca kaydedildi.

Yılmaz, gazetecilere daha önce de tamir atölyesinde hırsızlık olaylarının yaşanması nedeniyle güvenlik kamerası taktığını söyledi.

Olayın olduğu saatlerde arızalanan bir motosikleti tamir etmek için iş yerinden ayrıldığını anlatan Yılmaz, esnaf arkadaşlarının telefonu ile olayı öğrendiğini belirtti.

Muhabir: Fatih Mehmet Kürkçü

Yayıncı: Hüseyin Likoğlu
Kaynak: AA