Şehir Polis Kayhan İçin Mevlit Okutuldu

Foça saldırısının failleri ile Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde çatışmaya girdikleri sırada şehit düşen polis memuru Mahmut Kayhan için mevlit okutuldu.

Şehir Polis Kayhan İçin Mevlit Okutuldu
Dergah Camii'nde okutulan mevlide şehit polisin birçok mesai arkadaşı katıldı.

Şanlıurfa’nın terör örgütü mensuplarıyla çatışmaya giren şehit polis memuru Mahmut Kayhan için ölümünün 40. gününde mevlit düzenlendi.

7’den 77’ye kadar herkesin katıldığı programda dualar şehit polis memuru Mahmut Kayhan için edildi. Kuran tilavetiyle başlayan program ilahilerle devam edildi. Mevlit programına katılan Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, ”Viranşehir’de kaybettiğimiz şehidimiz Mahmut Kaya'nın vefatının 40. günü. Emniyet müdürümüz, emniyet teşkilatımız mevlit okutmayı düşündü. Gördüğünüz üzere akşam namazına müteakip hocalarımız mevlit okudular. Bütün Urfalılar gelmişler, teşrif etmişler hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Şehidimizin ailesi de babası da burda. Onlara da sabır diliyorum. Şehidimize bir daha rahmet diliyorum. Allah bir daha böyle acılar yaşatmasın.” dedi.

Şehit ve Gaziler Derneği Başkanı Mehmet Yavuz,”İl emniyet müdürümüze teşekkür ediyoruz. Böyle düşündüğü için. Şehidimizi hatırladığı için. Yüce Allah’tan tek talebimiz böyle bir acıyı yaşatmaması.” şeklinde konuştu.

Programa Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu, Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Sabri Ertekin, Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Kaya, Şehit ve Gaziler Derneği Başkanı Mehmet Yavuz, Sivil toplum kuruluşları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Programın ardından vatandaşlara dağıtılan şekerlerle mevlit programı sona erdi.