Karabük Valisi Küçük, Kurban Bayramı Dolayısıyla Mesaj Yayımladı

Karabük Valisi İzzettin Küçük, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Küçük, mesajında, birlik ve beraberliği sağlayan değerlerin hatırlandığı, güzelliklerin, iyiliklerin ve hoşgörünün yoğun olarak yaşandığı bir Kurban Bayramı'nı daha hep birlikte karşılamanın mutluluğu içinde olduğunu belirtti.

Bayramların insanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının perçinlendiği, insanların birbirleriyle olan dargınlıklarını unuttukları ve kardeşçe kucaklaştıkları günler olduğunu ifade eden Küçük, şunları kaydetti:

''Bu anlamlı günlerin, sevinç ve mutluluğumuzu artıracak, dostluk, kardeşlik ve dayanışma duygularımızı güçlendirecek anlayış ve davranışların gelişmesine ve yaşam boyu sürmesine katkı yapmasını diliyorum. Bayramı huzur ve güven ortamında geçirebilmeniz için Valiliğimizce her türlü tedbir alınmıştır. Jandarma ve emniyet teşkilatlarımız, kaymakamlıklarımız, belediyelerimiz, hastanelerimiz, BEDAŞ ve Türk Telekom gibi kuruluşlarımız bayram süresince görev ve sorumlulukları ile ilgili gereken her türlü önlemleri alarak herhangi bir aksaklığa meydan vermeyeceklerdir. Gerek görüldüğünde ulaşabileceğiniz telefonlar aşağıda belirtilmiştir. Bildiğiniz gibi her bayramda trafik yoğunluğu nedeniyle kazalarda artış olmaktadır. İlimizde bayram süresince trafik kontrolleri daha bir hassasiyetle yürütülecektir. İnanıyorum ki, sürücülerimiz trafik kurallarına azami uyacak ve kimsenin bayram sevinci hüzne dönüşmeyecektir. Bu duygu ve düşüncelerle, Kurban Bayramınızı kutluyor, milletimize, ülkemize ve tüm insanlığa barış, dostluk, huzur getirmesini ve her günün bayram coşkusu içinde geçmesini temenni ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.''

Muhabir: Ahmet Özler

Yayıncı: Ebubekir Gülüm
Kaynak: AA